Forside * Nyheder

Intelligent energispare i ny Philips monitor


Computerskærmen ved om du er i rummet, og dæmper energiforbruget når du er væk.


Har du nogensinde undret dig over, hvorfor skærme skal stå tændt på kontorer, også når de ikke bliver brugt?  Svaret er nok, at det er det nemmeste.


Men det råder denne nye computerskærm fra Philips bod på. 


Philips 225B2 er udstyret med en PowerSensor, der registrerer, hvornår brugeren anvender eller ikke anvender skærmen ? og dæmper skærmen, når brugeren flytter sig væk. Der er tale om uskadelige infrarøde signaler, som fra en fjernbetjening.


Udover at skære energiforbruget ned med op til 70%, så forlænger det også skærmens levetid.


225B2 er ydermere fremstillet efter strenge miljøkrav, herunder de nyeste EPEAT Gold og Energy Star. EPEAT GOLD-mærket sikrer maksimal beskyttelse af menneskers sundhed og miljøet ved at have lav C02-udledning. Alle materialer og emballage er 100% genanvendeligt.


Displayet bærer TCO 5.0 Certified-mærkatet, en af de strengeste certificeringer for skærme på verdensplan. TCO sikrer, at skærmen er designet til at have minimal indflydelse på klimaet og miljøet samtidig med, at der sikres suveræn performance.


Stand-by forbruget har Philips fået helt ned på 0.1 watt.


Denne model tilbyder også øget ergonomi og komfort. 225B2 inkluderer:  • 70mm højdejustering, der imødekommer brugerne ideelle siddestillinger

  • Vippe- og drejejustering for ideel betragtnings/arbejdsvinkel

  • Elegant SmartTouch-betjening

  • Indbygget stereolyd

  • USB-hub med 2 porte

  • 22? skærm, der gør det muligt at have to A4-dokumenter ved siden af hinanden vist på samme tid.

  • Skærmfod, der nemt kan afmonteres, så skærmen kan hænges op på væggen.

Link til aktuel pris på edbpriser.dk


 


Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.