Forside * Nyheder

Kommer Google tablet inden jul?


Dette er ikke den endelige tablet fra Google, men en demonstration af Chrome OS til tablets.


 


Rygte: Google og HTC sender deres konkurrent til iPad ud inden jul. Altså i USA.


Det er hjemmesiden downloadsquad.com der citerer en unavngiven kilde, for at Google tablet er på vej nu. Det ventede de fleste måske også, eftersom at Google allerede har vist eksempler frem på hvordan Chrome OS kunne køre på en tablet.


I følge hjemmesiden er det HTC der bygger den første Google tablet, og den skal være klar til handlen i USA d. 26. november i år. Den dato er et godt bud, også selvom det måtte være et gæt, fordi dagen kaldes Black Friday og er den travleste shopping dag i USA. Black Friday er dagen efter Thanksgiving, og benyttes traditionelt til kæmpe udsalg, knald tilbud og også spektakulære produkt lanceringer.


I USA ventes den tilbudt igennem teleselskabet Verizon, til en lavere pris end iPad. Måske ligefrem “gratis” i en bundle med et dyrt dataabonnement.


Downloadsquad gætter også på en mulig konfiguration. Men der er rene gætterier, og ikke noget der kommer fra deres kilde til selve nyheden. Men de gætter på at processoren er NVidia Tegra 2 og displayet et 1280×720 multitouch. Minimum 32GB flash ram eller SSD disk.


Og så Google Chrome OS, i følge rygtet, og ikke Android.


 


Kilde: downloadsquad.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.