Forside Nyheder

Kort nyt


JVC sælger sit navn


JVC Kenwood har besluttet at sælge navnet  JVC under licens. Det betyder at elektronikproducenter andre steder i verden nu kan købe brugen af navnet JVC, på deres egne produkter mod en licens.


Tiltaget sikrer JVC en mere stabil indtægt, mod risikoen for ridser i lakken hvis de fremmede produkter ikke helt lever op til JVC brandet. Men her har moderselskabet vurderet, at fordelene opvejer ulemperne.


Det bliver en argentinsk distributør af TV apparater, der bliver de første til at sælge 3.parts produkter under JVC navnet.


 


Nu er det slut med SED


Nyheden var løbet i forvejen, at Canon som den sidste tilbageværende fabrikant af SED type TV ville trække stikket, men nu sker det så.


I slutningen af september lukker Canons SED datterselskab officielt. Altså det firma som havde ansvaret for at udvikle og producere TV efter SED teknologien (suface-conduction electron-emitter). En teknologi der oprindelig var spået en rolle, som konkurrent til de øvrige teknologier som LCD, plasma og OLED.


Canon bevarer dog et forskerhold indenfor SED i moderselskabets regi.


 


Gato Shop skifter navn


Efter snart 3 år med salg af løsdele til DIY-folket, Thule Audio reservedele og div. brugttilbud, skifter de nu navn fra Gato Shop til Sidekick Audio. Et solidt sidekick til hifinørder og andre med interesse for lyd og teknik.


De ønsker at adskille udviklingsarbejdet med Gato Audio?s egne produkter fra salget af DIY-stumper og tilbehør. Samtidig ønsker de at styrke webshoppens udvalg, service og salg af brugt kvalitetshifi.


De bor nu på: sidekick-audio.com


 


Kilder: Nikkei og Sidekick Audio 

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af iPhone 4
Næste artikelKommer Google tablet inden jul?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.