Forside * Nyheder

LG har spændende nyheder på IFA


LG benytter dette års IFA til at lancere spændende nyheder indenfor flad-TV, hjemmebiograf og blu-ray.


Traditionelt har LG’s stand på IFA ikke været fyldt med nyheder. Der brugte de i stedet CES i januar, og udstillingen på IFA var mere eller mindre de samme produkter, måske kun lige en generation nyere. Og ingen eller kun meget få prototyper.


Men det har ændret sig nu. IFA har de seneste år flyttet sig fra at være en egentlig handelsmesse (tradeshow) til nu at blive brugt som teknologi vindue. Det betyder at vi vil se flere prototyper og fremtidsprodukter i år, i hvertfald hos LG.


Dette krydret med flere produktnyheder. Her er hvad der er i vente indenfor AV produkterne:


 


Gigantisk plasma TV


Ingen udstilling uden rekorder, og LG udfordrer på største plasma denne gang. Hele 180″ stor er skærmen, på den prototype LG medbringer.


 LG LEX9


 


Verdens største LED-TV


LG LEX9 er det hidtil største kommercielle LCD TV med LED bagbelysning.


Med en størrelse på 72″ er der vist dømt bif i stuen.


 LG LEX8


 


NANO LED-TV


Første LED-TV baseret på nano-teknologi. Læs separat nyhed om det.


 


 
LG 31″ OLED


 


Store OLED TV


LG er klar med et 31″ OLED TV, som vises frem på IFA. Men de fortæller at de er tæt på endnu større OLED, og forventer at have et 40″ på gaden i 2011.


Altså ikke en prototype, men et produkt der kan købes i butikkerne. Det bliver dog ikke helt billigt, uden at de kan sige noget om slutprisen endnu.


 LG PX950


 


Første 3D THX plasma


LG PX950N er LGs første plasma TV med 3D, og verdens første TV der får 3D THX Certificering.


Fordelene ved at benytte plasma er i følge LG, at billederne bliver mere ægte, blødere og mere naturlige. Og disse nyudviklede 3D TV er hurtige til at opdatere billederne på skærmen, hvilket giver mindre slør.


Der kan tilsluttes 3D videokameraer direkte til TV’et, via Multi Picture Format (MPF). Endnu en ny betegnelse at lære!


Adgang til husets netværk og internettet, via funktioner som NetCast og DLNA.


 


3D projektorer


LG havde en 3D projektor udstillet på CES i januar. Men den stod i en montre.


På IFA vil de derimod vise 3D projektorene frem på lærred. Faktisk hele 2 modeller, den ene med aktive 3D briller og den anden med passive. LG HR550


 


Kombi harddisk  recorder og 3D blu-ray


En multi player/recorder. Læs separat nyhed om den her. 


 


3D blu-ray


Udover ovennævnte multi, så viser LG også blu-ray afspilleren BD590 frem igen. Den er identisk med multi maskinen, bortset fra at den ikke har harddisk og tunere.


Derudover kommer blu-ray afspilleren BX580, som også har 3D, NetCast og DLNA. 


 
LG HX995


 


3D home theatre


Surround systemer der understøtter 3D viser LG også frem.


Der er HX995TZ, som er et hjemmebiograf surround system med blu-ray. I et nyt design der kan hænge på væggen. Eller HX995DF, som er et mindre hjemmebiograf system med 2 højttalere og subwoofer (2.1).


HLX55W er en 3D blu-ray soundbar. Altså en højttaler med virtuel surround (emuleret surround lyd) til at hænge under fladskærmen. Men denne understøtter også 3D blu-ray.


Sidst men ikke mindst er der HX900, som er LGs første Real 3D Sound Home Theater System. Få lyden bredt ud i 3D (4D?) også.


 LG HXL55


 Præsenteres på IFA


Alle disse LG nyheder præsenteres på IFA i Berlin, som åbner på fredag. Recordere.dk er tilstede, følg med her på siderne via nyhederne og det specielle IFA TEMA


 

Kilde: LG

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.