Forside * Nyheder

Marantz Melody Movie


 


Marantz går nu ind på markedet for alt-i-et systemer med blu-ray. På Marantz måden.


Melody Movie er det nye velklingende navn, for kompakt systemer fra Marantz. Altså alt-i-et systemer, hvor stereo forstærkeren (med virtuel surround) og afspilleren for video+audio er integreret i samme kabinet.


Men på Marantz måden. For trods det flotte ydre og de minimalistiske dimensioner er Marantz Melody Movie bestemt ikke nogen halv løsning.


Den fjernbetjente Melody Movie indeholder avanceret video teknologi, samlet i et kompakt kabinet: En høj kvalitet Blu-ray afspiller der kan vise BD-Live indhold og High Definition film, DVD opskalering til 1080p HD-opløsning og CD-afspiller i seriøs HiFi kvalitet.


Der understøttes digitale forbindelser fra iPod, iPod Touch og iPhone – hvor det digitale signal fra Apple-enheden overføres til de indbyggede DACs i Melody Movie. Sidst på udstyrslisten har Melody Movie en FM / AM tuner og Bluetooth forbindelse (via tilbehør enhed RX101).


 



 


2.1 system


Melody Movie bygger på den teknologiske know-how som Marantz har opnået gennem sin række af prisvindende high-end Blu-ray afspillere. Her er der tale om et stereo system (2.1), men med virtuel surround. Der kan tilsluttes to højttalere og subwoofer.


Forstærkerdelen er en 140 watt klasse D forstærker. Surround sound opleves via Dolby Virtual-højttalere. Dette system anvender avancerede matematiske algoritmer og omfattende akustiske rum-modeller til at skabe oplevelsen af hjemmebiograf oplevelse fra blot to højttalere. Samme principper som benyttes i Soundbars.


Marantz sørget for at kablerne ikke er synlige, ved hjælp af den smarte kabinet-konstruktion.


Melody kan bedst beskrives som mere end blot et et “mikro”-system. Marantz Melody Movie er et komplet underholdningssystem, blot væsentligt mindre end man skulle tro var muligt i forhold til specifikationer og ydelse.


 


Pris og tilgængelighed


Melody Movie (M-ER803) udkommer i september.


Pris kr. 8.999,-


 


Kilde: AV Connection

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.