Forside Nyheder

Viasat indgår ny filmaftale


Film aftaler med NBC Universal og SF Film er kommet i hus.


De nye eksklusivaftaler vil især få indflydelse på ViasatOnDemand, som er en internet baseret filmudlejning der også kan tilgås via Viasat boksen. Derudover får TV1000-kanalerne nu adgang til NBC Universal film som:


?Det? Indviklet? med Meryl Streep, Steve Martin og Alec Baldwin samt instruktøren Ridley Scotts store drama ?Robin Hood? med Russell Crowe i hovedrollen og Cate Blanchett som Mariott. “The Wolfman”, hvor Benicio Del Toro spiller over for Anthony Hopkins. Matt Damons “Green Zone” og “The Adjustment Bureau”. “Get Him to the Greek” med Jonah Hill og Russell Brand, “Grusomme mig”, med Steve Carell og “Charlie St. Cloud”, med Zac Efron bliver også tilgængelig.


Via SF Film kommer film som “Englegården 3” og “Jægerne 2”. Den del af aftalen omfatter 12 film årligt, primært svenske produktioner.


“Der er helt afgørende, at vi har et stort og varieret udbud af film på vores filmkanaler. Viasat er ikke ene om at udbyde film via TV og på nettet, så det gælder om at have de rigtige film på hylderne. Film er populær underholdning, og vi oplever en stigende efterspørgsel på film via vores on demand tjenester.


Det skyldes, at fordi flere og flere har fundet ud af, hvor meget lettere det er at se filmen via nettet eller på vores boks frem for at skulle en tur forbi videobutikken,” siger adm. direktør, Kim Poder, Viasat.


 


Kilde: Viasat

Annonce:
Forrige artikelBilligere 3D plasma fra Panasonic
Næste artikelMarantz Melody Movie
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.