Forside * Nyheder

Ny 3D blu-ray fra Panasonic

 


 


Panasonic lancerer nu DMP-BDT100, en ny og tynd Blu-Ray-afspiller med 3D.


I næsten 20 år har Panasonic haft et udviklingslaboratorium i Hollywood, Panasonic Hollywood Laboratory (PHL). Sammen med verdens førende filmstudier har Panasonic forsket og udviklet teknikker til optimal billedvisning.


I følge Panasonic skulle denne nye afspiller netop være baseret på teknikker derfra, der sætter afspilleren her i stand til at reproducere 3D-materiale i kvalitet i forhold til dybde, skarphed og farvegengivelse.


Afspilleren også blevet hurtig. Med funktionen Ultra Fast Booting tager det kun 0,5 sekund at opstarte afspilleren for at kunne afspille en film.


BDT100 er tyndere i designet end storebroderen, DMP-BDT300, og måler nu kun 59 mm i højden.


  


Netværksmuligheder


DMP-BDT100 har flere netværksmuligheder. Afspilleren er klargjort til at gå på det trådløse netværk (kræver LAN adapter som er ekstra tilbehør), så du ikke behøver trækker kabler rundt i huset.


Via funktionen VIERA CAST tilbydes en række muligheder for streaming, blandt andet med populære tjenester såsom YouTube og Picasa. Afspilleren er også DLNA-kompatibel, så du kan afspille højtopløselige formater som MKV og DivX Plus HD.


BDT-100 kan også læse billed-formater som JPEG og film-formater som AVCHD, MPEG2 (dog kun fra SD kort) fra både digitale- og video-kameraer via de integrerede SD- eller USB-indgange. Naturligvis kan afspilleren også vise det 3D-materiale, der er blevet indspillet med Panasonics nye 3D-videokamera for forbrugere: HDC-SDT750.


BDT100 er en blu-ray afspiller anno 2010.


 
Yderligere funktioner


PHL Reference Chroma Processor Plus
 
PHL Reference Chroma Processor Plus er en avanceret teknik til at behandle billeder. Hvert pixel i videosignalet behandles vertikalt, så farvedata reproduceres med den dobbelte nøjagtighed ved afspilning i forhold til andre systemer. Det giver farver og skarphed så tæt på originalkilden som muligt.
 
Forbedret konvertering til Full-HD
 
Med P4HD-processoren konverteres dine gamle DVD-film til Full-HD.
 
96-kHz Re-master
 
Med funktionen 96-kHz Surround Re-master forbedres lydkvaliteten på CD?er og andre lydkilder. Lydinformationen analyseres og forstærkes for at skabe den bedst mulige lydkvalitet.   


Tilgængelighed og pris


DMP-BDT100 kommer i butikkerne om få dage.


Prisen er kr. 2.499,-


 Kilde: Panasonic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.