Forside * Nyheder

Nye Bose in-ear hovedtelefoner


 


De nye in-ear hovedtelefoner fra Bose bliver i øret, selv under træning eller anden fysisk aktivitet.
 
Efterhånden som mobiltelefonen langsomt men sikkert tager over fra MP3-afspillerne, vokser behovet for gode ?højttalere? til ørene. Og Bose har netop lanceret tre af slagsen.


IE2, MIE2 og MIE2i har en forbedret lyd. Bose har taget udgangspunkt i de akustiske hovedtelefoner Bose TriPort. Det gør at musikken lyder blødere og mere naturlig, instrumenter har bedre detaljer og definition, ligesom høje frekvenser, tale og sang bliver gengivet med større klarhed.


  


Bliver i øret under træning


Alle tre modeller bliver solgt med de nye Bose StayHear ? silikone-ørepropper, som sikrer en mere komfortabel pasform og ikke mindst, at de bliver siddende i ørene også under træning eller anden større fysisk aktivitet.


De fæstner sig til selve headsettet og sidder mere sikkert i ørene under brug. Med et design i blød silikone og en afrundet profil passer de nemt ind i skålen af øret og naturligt tilpasser sig ørets form. StayHear ? følger med i tre størrelser – små, mellemstore og store.


IE2 hovedtelefoner kan bruges sammen med en lang række audiokilder, både MP3-afspillere, pc’er og digitale musikafspillere.


  


In-line mikrofon


MIE2 og MIE2i er forsynet med en in-linemikrofon og one-touchsvar/afslut-knap, så man let og uden at skulle have fat i telefonen kan skifte fra musik til opkald og tilbage igen.


MIE2 er kompatibel med mange mobiltelefoner – herunder alle iPhone-modeller, og mange BlackBerry-enheder.


MIE2i er designet udelukkende til udvalgte Apple-produkter, herunder iPhone, iPod, iPAD mobile digitale enheder og MacBook Pro computere, og dens in-linemikrofon giver adgang til visse taleprogrammer i Apples produkter, og in-linefjernbetjeningen giver brugerne mulighed for at justere lydstyrken samt navigere gennem lagret musik direkte fra headsettet.  


 Der medfølger en lille skintaske


 


Pris og tilgængelighed


De nye udgaver vil være tilgængelige hos de autoriserede Bose-forhandlere og online på bose.dk fra den 18. oktober 2010.


De vejledende detailpriser er:  • Kr. 795 kr. for IE2 audio
  • Kr. 995 kr. for MIE2 og MIE2i.

  


Kilde: Bose

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.