Forside * Nyheder

Rygte: PSP-mobil med Android 3


Et samarbejde imellem Sony Ericsson og Google skulle gerne ende med en ny PSP-mobil baseret på Android 3.0 Gingerbread styresystem


At Sony Ericsson planlægger at udgive en PSP-telefon kommer vel næppe som en nyhed. Det er et tilbagevendende rygte som svirrer en eller flere gange om året. Nu følger der dog nogle ganske solide detaljer med i kølvandet.


Den nye mobil vil køre med Android 3.0, også kaldet Gingerbread, og er en fælles satsning imellem Sony Ericsson og Google i et forsøg på, at bringe spil på Android-platformen til det næste niveau.


Der er endnu ikke nogen billeder af enheden, men den beskrives som en blanding imellem PSPGo og Samsung Galaxy S. Styringen består af et D-pad, et langt touch-pad og standard PSP-taster.


Vi kender ikke mange af specifikationerne, men angiveligt bliver telefonen leveret med en 4,1 tommer skærm, et 5 megapixel kamera og en 1 GHz Snapdragon processor.Gingerbread kommer til oktober


Det er meningen at PSP telefonens ankomst på markedet, skal falde sammen med åbningen af et nyt spil-område på Android Market.


Titlerne vil i første omgang være forbeholdt denne nye telefon, men andre Android telefoner med kompatible specifikationer, vil på et senere tidspunkt også få del i herlighederne.


Spillene vil angiveligt trække på klassiske Playstation titler som God of War, Call of Duty og LittleBigPlanet.


Rygterne vil vide, at Android 3.0 Gingerbread skulle komme til oktober, forhåbentlig ser vi også Sony Ericssons PSP telefon dukke op omkring samme tidspunkt, intet er endnu sikkert.Kilde: Mobilsiden.dk  (via Electricpig)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.