Forside Nyheder

Samsung er på den sorte liste


Samsung er havnet på sorte liste, for ikke at efterleve Forbrugerklagenævnets afgørelse.


Forbrugerstyrelsen vedligeholder oversigten Firmatjek, som indeholder de firmaer som ikke har efterlevet Forbrugerklagenævnets afgørelser. Denne gabestok er Samsung Danmark nu også endt på, i forbindelse med en reklamationssag.


På Firmatjek står følgende begrundelse:


“Ved leveringen af et hjemmebiosystem købt via internettet modtog forbrugeren et garantibevis med producenten som garantigiver. Da der opstod fejl på systemet cirka fire måneder senere, kontaktede forbrugeren derfor producenten, der foretog flere reparationer uden problemet blev løst.


Producenten tilbød at annullere handlen, men trak senere dette tilbud tilbage og foretog igen en reparation. Denne løste dog heller ikke problemet, og forbrugeren krævede derfor at få sine penge igen.”


Sagerne fjernes igen fra firmatjek.dk når de er løst. Så Samsung har – indtil videre – valgt ikke at efterleve Forbrugerklagenævnets afgørelse om at ophæve købet.


 


Kilde: Firmatjek

Annonce:
Forrige artikelKonkurrence: Vind en digital boks
Næste artikelBilligere elektronik på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.