Forside * Nyheder

Samsung vinder 5 EISA priser


Årets bedste 3D-løsning og årets blu-ray afspiller går til Samsung i år.


IFA udstillingen i Berlin nærmer sig, og det betyder uddeling af årets EISA Awards. Selve priserne uddeles af fagjournalister fra hele Europa, fordelt på ca. 50 fagmagasiner.


Samsung får fem af priserne i år.


 


 


Årets 3D-løsning
LED-TV UE46C8000 og home theatre system HT-C6930WEISA: ?Bringer den fascinerende 3D-verden ind i din dagligstue?


 


Løsningen her består af et 3D home theatre-system med 7.1 lyd, sammen med et Samsung UE46C8705 3D LED-TV (billedet øverst).


Kan også afspille 3D blu-ray, og konvertere 2D til 3D.


Et “mediecenter-TV” med HD tunere og en internetforbindelse, så du kan hente programmer fra Samsungs App Store, og så du kan dele og streame alle slags media via hjemmenetværk. Der er også mulighed for USB optagelse og en Skype videotelefon-funktion.


Er I butikkerne. Pris UE46C8000: 20.000 kroner, HT-C6930W: 9.500 kroner.


 


 


Årets blu-ray afspiller
Samsung BD-C8900 


Samsung BD C8900/8900S er en kombineret blu-ray afspiller og recorder.


En alsidig medieboks, der henter TV-materiale i HD-kvalitet fra kabel- eller satellit-tuner (S-version), og som kan optage indtil 136 timers HD på den indbyggede 500 GB harddisk. Der er også CI+ slot, indbygget Wi Fi, USB-afspilning og internet TV.


Kommer i butikkerne til september. Forventet pris: 6.300 kroner


Læs nyheden om den her


 


 


Årets smartphone
Samsung Galaxy S
Android baseret smartphone.


Galaxy S har en 4? (10,16 cm) AMOLED 800 x 480 pixel touch-skærm. 5 megapixel kamera (uden flash). Video optagelser i HD 720p.


Tilslutning via Bluetooth 3.0, Wi Fi med DLNA, hotspot og AllShare. Kan dele indhold med Samsungs TV og Blu ray afspillere.


I butikkerne. Pris: 4.700 kroner


 


 


Årets mobil til sociale medier
Samsung WaveSamsung Wave er en smartphone, med applikationer der giver adgang til sociale medier.


Det er Samsungs første produkt, der kombinerer Bada operativsystemet med en Apps Store. Bag 3,3 tommers (8,38 cm) AMOLED touch-skærm ligger en 1 GHz processor, og der er tilslutning via både Wi Fi og Bluetooth 3.0.


Audio/video-funktionerne omfatter FM radio med RDS, plus et fantastisk 5 megapixel kamera med LED flash og mulighed for 720p videooptagelse. Samsung Wave et slankt design, bygget op omkring på et metalchassis. 


I butikkene. Pris: 3.550 kroner


 


 


Årets avancerede kompaktkamera
Samsung EX1


 Samsung EX1 er et solidt bygget kompaktkamera til den krævende hobbyfotograf.


Med en hurtig 24-70mm F1.8-2.4 vidvinkel zoomoptik, giver kameraet mulighed for fotografering i dårlig belyste omgivelser, uden at fotografen må ty til høje ISO indstillinger.


Kameraet giver avancerede brugere muligheden for at optage i RAW såvel som JPEG filformater, mens den drej? og den svingbare AMOLED skærm giver fotografen mulighed for at udfolde sig mere krativt.


Er i butikkerne. Pris: 3.400 kroner


 


Kilde: Samsung

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.