Forside * Nyheder

Sim2 LED projektor vinder EISA pris


European Video Projector 2010-2011


 


SIM2 Grand Cinema Mico 50 blev hædret på årets EISA Awards.


Det vækker naturligt glæde hos den danske importør Bigture, der skriver: “Det er med særlig stolthed at Sim2 kan tilføje en EISA Award til rækken af priser. LED teknologien er vejen frem, både i forhold til billedkvalitet, holdbarhed og miljø. Det er netop de parametre som EISA komiteen har set og belønnet og det er glædeligt at Sim2 bliver anerkendt for deres mål med altid at være på forkant med den teknologiske udvikling.”


 


Begrundelse fra EISA komiteen


Home Theatre-entusiasten vil elske SIM2 Grand Cinema Mico, for billedkvaliteten er overdådig med nærmest perfekte farver og et fantastisk sortniveau baseret på ?Dynamic Black?-teknologien. Det er en single chip DLP projektor, men baseret på ny teknologi hvor lyskilden er RGB LED?er med en levetid på 30.000 timer. Det betyder, at man slipper for det traditionelle roterende farvehjul, og at projektoren tænder og slukker praktisk taget øjeblikkeligt.


Desuden holder den høje billedkvalitet i årevis uden synligt tab. Og Mico 50 har også grønne kvaliteter, for der er ikke en kviksølvholdig projektionslampe som skal udskiftes ? så den udgift slipper man for. Et sæt kvalitetsobjektiver tilføjer fleksibilitet til den vedligeholdelsesfrie projektor med høj billedkvalitet og lavt støjniveau.


 


Sim2 Grand Cinema Mico 50 er en projektor til omkring kr. 130.000,-


 


Kilde: bigture.eu

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.