Forside * Nyheder

Star Wars kommer på blu-ray i 2011

 


 


På Star Wars konferencen i Orlando Florida, bekræftede George Lucas hvad alle fans ville høre.


Rygterne var godt nok løbet forud, men det er først nu at George Lucas har bekræftet dem. Det skete på en Star Wars konference i Orlando Florida, USA.


Da emnet drejede ind på blu-ray udgivelserne fortalte George Lucas de fremmødte fans: “Jeg ville ønske jeg kunne sige at de udkom i år, men de kommer til næste år”.


Og så benyttede han lejligheden til at reklamene lidt for den kommende udgivelse.


“Blu-ray er den absolut bedste måde at opleve Star Wars hjemme i klar high definition”, fortalte George Lukas, og fortsatte: “Filmene har aldrig set bedre ud og lydt bedre”.


George Lucas satte dog ikke en dato på selve udgivelsen. Men de seks film kommer også i et blu-ray boxsæt.


 


Forsvunden scene genfundet


Og så bød konferencen ellers på noget så unikt, som en genskabt scene fra en af de originale film.


Det er en scene fra Return of the Jedi, der oprindelig var klippet ud. Her ser vi Darth Vader tale til Luke Skywalker, der står og samler sit lyssvær. Det er kort før Luke går ind i paladset for at møde Jabba the Hutt.


Måske ikke den største scene rent filmisk, men for Star Wars fans er en premiere på en original scene, så mange år efter at filmene blev lavet, noget meget meget stort.


Scenen kan ses herunder: 


  


Kilde: blu-ray.com
Afstemning
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.