Forside * Nyheder

Barbering i 3D

Selvom vi normalt ikke skriver om barbergrej her på siden, kunne vi ikke stå for denne gadget nyhed om barbering i 3D.


 


 


Seneste gadget til manden der har alt


Shaverene Philips SensoTouch giver en barbering i 3D


En velplejet og personlig stil. For den moderne mand, som sætter pris på sit udseende er barberingen en vigtig del af de daglige rutiner. Nu introducerer Philips den næste generation af barbermaskiner. Den hedder Philips SensoTouch 3D og er Philips? mest avancerede barbermaskine til dato.


“Philips har en lang tradition for at forbedre og forenkle barberingen for mænd. Siden vi introducerede den første barbermaskine i 1939 har vi løbende arbejdet med at forbedre de tekniske nyskabelser i vores barbermaskiner. Med SensoTouch 3D tager vi et skridt videre og tilføjer vores mest avancerede teknologi til dato”, siger Max Hellström, PR Manager i Philips Consumer Lifestyle.


 


  


Innovativ teknologi og sofistikeret design


Philips SensoTouch 3D?s nye design er hovedsageligt skabt ud fra de tre unikke produktegenskaber, som adskiller barbermaskinen fra alle andre maskiner på markedet:  • GyroFlex 3D er teknologien, der lader barberhovedet bevæge sig i tre dimensioner. De konturfølgende hoveder justerer sig tæt til enhver kurve og skaber et minimalt tryk mod huden, hvilket giver en tættere barbering uden irritation.
  • UltraTrack er en kombination af tre specialdesignede skær, der fanger alle skægstubbe med ganske få strøg. Kombinationen af de tre forskellige, specialiserede skær gør, at både stubbe, mellemlange hår og lange hårstrå, som ligger ned, barberes uden problemer.
  • Aquatec er en indbygget tætning, der gør barbermaskinen 100% vandtæt. Aquatec-tætningen giver dig mulighed for at vælge mellem den komfortable tørre barbering eller den opfriskende våde barbering, hvor barbergel eller skum sikrer ekstra hudkomfort.

SensoTouch 3D?s ergonomiske design gør den nem og behagelig at holde om og giver en mere kontrolleret barbering. Den har intuitive touch-knapper og et avanceret LED-display viser blandt andet, hvornår det er tid til at genoplade eller rengøre maskinen. De mest eksklusive modeller af SensoTouch 3D kommer også med et JetClean-system, der rengør, renser og genoplader barbermaskinen, så du får en optimal barbering hver dag.


“Med den avancerede teknologi og det iøjnefaldende design er SensoTouch 3D en barbermaskine til manden, der værdsætter sig selv og sit ydre”, slutter Max Hellström.


 


Fire modeller  • RQ1250CC, pris kr. 2.499 kr. (inkl. Jet Clean System)
  • RQ1260CC, pris kr. 2.799 kr. (inkl. Jet Clean System)
  • RQ1280CC, pris kr. 3.999 kr. (inkl. Jet Clean System)
  • RQ1290CC, pris kr. 4.399 kr. (inkl. Jet Clean System)

 


Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.