Forside * Nyheder

Efterårs nyheder fra Integra


Nyheder fra Integra


Integra introducere nye surround-receivere, en surround processor og forstærker.


Integra`s nye produktline består af fem nye surround receivere, en surround processor samt forstærker.


Både receivere og processor understøtter HDMI 1,4A og er 3D-ready. Desuden understøtter de Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio og den seneste Dolby teknologi Dolby® Pro Logic® IIz som fremmer rumvirkningen i musik, film og spil.


HDMI 1,4A har som noget nyt nu Audio returkanal som gør det muligt at sende returlyd fra tv`et via HDMI kabelet fra receiveren.


 


Surround receivereIntegra DTR 30.2DTR 30.2


DTR-30,2 er den mindste surround receiver med 7.2 kanaler og 3D-ready. Receiveren har THX® Select2 Plus Certificering, 6 HDMI 1.4A indgange samt en fremragende scaler fra Faroudja.


Receiveren har også indbygget Audyssey 2EQ rumkorrektion som kan forbedre lydoplevelsen.Integra DTR 30.2 Integra DTR 40.2


 


DTR 40.2 og 50.2


DTR-40,2 og DTR-50,2 er 7.2 kanals netværk surround receiver som gør det muligt at streame musik fra en netværk harddisk eller USB nøgle. Der er adgang til over 12.000 netradiostationer via vTuner.


Der er indbygget Ethernet og USB interface og disse forbindelser bruges bl.a. til firmwareopdateringer og USB tilslutningen. Modellerne kan med ‘Made for iPod / iPhone? vise CD cover på en fladskærm eller projektor.


Begge systemer er certificeret til Windows 7, har DLNA Version 1,5 og THX® Select2 Plus Certificering, 7 HDMI 1.4A indgange og 2 udgange samt en fremragende scaler fra Faroudja. Receiverne har også indbygget Audyssey MULTEQ rumkorrektion.


 Integra DTR 40.2 Integra DTR 80.2


 


DTR 70.2 og 80.2


DTR-70,2 og DTR-80,2 er 9.2 kanals netværk surround receivere som har samme mulighed for at streame musik fra en netværk harddisk eller USB nøgle. De har adgange til over 12.000 netradiostationer via vTuner.


Der er indbygget Ethernet og USB interface. Disse forbindelser bruges også til firmware opdateringer, og USB tilslutningen. Modellerne kan med ‘Made for iPod / iPhone? vise CD cover på en fladskærm eller projektor.


Begge systemer er certificeret til Windows 7, har DLNA Version 1,5. THX® Ultra 2 Plus Certificering, 8 HDMI 1.4A indgange og 2 udgange samt en fremragende HQV Reon-VX scaler.


Receiverene har også indbygget det nyeste Audyssey MULTEQ XT32 rumkorrektion som kan forbedre lydoplevelsen markant.


 Integra DTR 80.2


 


 


Processor


DHC-80,2 er 9.2 kanals netværk surround processor med både RCA og balancerede udgange. Modellen har de samme funktioner som surround receiveren DTR-80.2Forstærker


DTA-9.4 er en 7 kanals digital forstærker som levere 7 x 240 watt pr kanal i 4 Ohm eller 7 x 120 watt i 8 Ohm. Der kan vælges imellem RCA og balancerede indgange.


 


Forhandlere


CSO
Ulrikkenborg Alle 46
2800 Kgs. Lyngby
www.cso.dk


CSN Teknik
Rypevænget 7
4733 Tappernøje
www.csn-teknik.dk


 


Kilde: CSO

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.