Forside * Nyheder

Exclusive: Dune HD Max inside


Eksklusivt


Afspilleren hedder HDI Dune HD Max og er nok en af de mest hypede medieafspillere i lang tid. Ventet af Dune fans verden over.


Vi har fået fløjet en sample ind fra Dune, formentlig et af de første eksemplarer i Europa. Den kigger vi nærmere på over flere artikler her på recordere.dk.

 


  Google translation from Danish to English of this article


 

Dune HD Max indeni


I forsøget med at afprøve om Dune HD Max kan fungere uden blæser, tog vi et kig indeni for at se hvad der sidder af elektronik som kan tænkes at afgive varme. I Dune HD Max sidder der en blæser, men den er ikke helt lydløs. Det er den slags jo sjældent. Blæseren kan slukkes inde i setup, men det anbefales ikke. Men kan den reelt godt fungere uden blæseren tændt, vil det klart være at foretrække for mange.At dømme ud fra hvad vi fandt indeni, vil det nok fortrinsvis være blu-ray drev og strømforsyning som afgiver varme.Hvis nogen er interesseret i hvordan Dune HD Max ser ud indeni, så følger vores billedserie herunder.


Følg med i debat forummet:  Dune HD Max ankommet til recordere.dk


Se også :  Dune HD Max short preview og Dune HD Max unboxed


 
 
Tuner module DVB-T or DVB-C. Fits in the backside slots. Not on the market yet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.