Forside * Nyheder

Kort nyt


Tekniske problemer på DR Radio i dag


DR havde her til formiddag tekniske problemer, som resulterede i at både FM- og netkanalerne ikke kunne sende. De tekniske problemer opstod cirka klokken 10.30 og skyldes tilsyneladende en kombination af strømudfald og fejl i de routere som forbinder studierne i DR Byen til sendemasterne.


Ca. kl. 11:30 var problemerne løst og radiokanalerne kunne igen sende.Nu kan Zaptor stemme til Vild med dans


I første omgang kan der stemmes i dagene op til liveprogrammet fredag aften. Men det er planen at give brugere af Stofa Zaptor adgang til at stemme direkte i udsendelser som Vild med dans, via deres fjernbetjening i stedet for SMS.


Et tryk på den røde knap på Zaptor fjernbetjeningen viser valgmulighederne.


Den helt nye afstemningsform havde i det små premiere under et par af etaperne under TV 2´s dækning af Tour de France i sommers, men nu tages hul på at bruge systemet i andre programmer.


 


Projektoren JVC HD350 er på markedet igen


Siden HD350 udgik af JVC?s sortiment i marts 2010, har der været stor efterspørgsel efter denne model. Det har fået JVC til at genoptage produktionen af den meget populære projektor.


HD350 er ligeledes tiltænkt til at kunne dække en stor efterspørgsel på Full HD projektorer i den lidt billigere ende. HD350 kommer på markedet til en pris der reduceret cirka 30 % i forhold til tidligere.


 


Kilder: DR, Stofa og Imago Sonas

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.