Forside * Nyheder

Exclusive: Dune HD Max unboxed


Eksklusivt


Afspilleren hedder HDI Dune HD Max og er nok en af de mest hypede medieafspillere i lang tid. Ventet af Dune fans verden over.


Vi har fået fløjet en sample ind fra Dune, formentlig et af de første eksemplarer i Europa. Den kigger vi nærmere på over flere artikler her på recordere.dk.

 

  Google translation from Danish to English of this article

 

Udpakning af Dune HD Max

Det er lykkedes recordere.dk at få fat i en sample af den meget hypede medieafspiller HDI Dune model HD Max.

De tidligere Dune medieafspillere er blevet kaldt verdens bedste. Nu kommer efterfølgerne, og allerede inden de kommer på markedet er forventningerne store. Men hvad kan de, og hvorfor har Dune fans siddende verden over som kun venter på deres nyeste produkter ?

Det har vi sat os for at finde ud af, og Dune HD Max er lige blevet fløjet hertil fra Hong Kong. Måske et af de allerførste eksemplarer i Europa.

Over de næste dage vil vi kigge nærmere på den. Finde ud af hvad den kan, og fortælle om det her på recordere.dk. I er velkommen til at stille spørgsmål.

Følg med i debat forummet: Dune HD Max ankommet til recordere.dk

Se også:  Dune HD Max short preview og Dune HD Max inside

 

Video og screenshots

Herunder lidt billeder af selve udpakningen: 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.