Forside Nyheder

Getmore: Yderligere pres på onlineforhandleren


Presset vokser på Getmore


Den udbredte frygt for at kunderne hos Getmore pludselig kommer i klemme, har fået E-handelsfonden op af stolene.


crn.dk kan i dag fortælle, at E-handelsfonden i går har krævet at Getmore inden weekenden kommer med en fyllestgørende forklaring om deres nuværende situation.


Direktør Lars Schmidt Larsen fra E-handelsfonden udtaler til crn.dk, at de er nødt til at reagere hvad indflydelse gårdagens razzia og et eventuelt efterspil har overfor kunderne.


I en blog på E.-handelsfondens hjemmeside skriver Kasper Juelsgaard, der er pressemedarbejder bl.a.


 


e-handelsfonden opmærksom på Getmore sag


Webavisen CRN oplyser her til eftermiddag, at SKAT i går mandag gennemførte en razzia mod den e-mærkede virksomhed Getmore ApS. SKAT har ifølge CRN beslaglagt Getmore ApS varelager og inventar samt spærret Getmore ApS bankkonto i Danske Bank.


e-handelsfonden har ingen nærmere detaljer om sagen, men undersøger naturligvis denne, for at sikre at ingen forbrugere kommer i klemme.


Som i alle andre sager, der involverer e-mærkede virksomheder, tager e-handelsfonden kontakt til den erhvervsdrivende, så vi kan få afklaret hvorvidt der er behov for at e-handelsfonden foretager sig yderligere i henhold til vores retningslinjer. 


Getmore er e-handels mærket


Getmore bærer p.t. e-handelsmærket, der fungerer som et “garantimærke” overfor kunder, og som bør sikre en god kundeoplevelse, når man handler med firmaet. Det mærke må man gå ud fra er i fare, hvis Getmore ikke kan give et acceptabelt svar til e-handelsfonden.


 


Hvad kan du som kunde gøre?


Først og fremmest skal du som person gøre op, om du vil løbe risikoen, når den leverandør du handler med er i en sådan uafklaret situation.


Recordere.dk siger ikke at Getmore lukker eller er lukningstruet, og du er som kunde godt sikret omkring e-handel, hvis du bruger betalingskort.


Men du står dårligere hvis du i garantiperioden skal have varen repareret igennem Getmore, og forløbet ender med at Getmore lukker eller som set med Midtdata, lukker og genåbner dagen efter som “Det nye Getmore”.

Annonce:
Forrige artikelJacob Jensen Design bag ny fladskærm
Næste artikelIFA 2010: Så er vi landet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.