Forside * Nyheder

IFA 2010: Jean Michel Jarre Aerosystem 


Kult musikeren Jean Michel Jarre står bag Jarre Technologies. Model One havde verdenspremiere på IFA.Jean Michel Jarre kiggede selv forbi IFA, for at præsentere den nye højttaler fra Jarre Technologies, der havde verdenspremiere på IFA.Som perfektionist vil Jarre se det samme i produkterne AeroSystem, hvor den første model logisk nok har fået navnet Model One.Der er tale om én højttaler der spiller musik projekteret ud i rummet. Så rummet fyldes af tonerne, fra denne ene søjle. Men selvom man ikke lige skulle tro det, er den i stand til at gengive stereo lyd meget præcist. Indbygget er to stk. 30 watts højttalere og en 60 watt subwoofer.Enheden har dock for iPod og iPhone, og har en minijack indgang for tilslutning af andre enheder som medieafspiller, computer, CD eller DVD afspiller.I første omgang kommer den til salg i Tyskland, Frankrig og Benelux landene, og Jarre AeroSystem model One er allerede på vej ud i butikkerne i de lande nu.Prisen er godt 6000 kr. 


 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.