Forside * Nyheder

IFA 2010: Rundtur med Samsung nyhederne


Samsung indviterede på en rundtur blandt nyhederne på IFA.


Samsung har flere nyheder på programmet dette efterår. En af nyhederne er at deres highend serie LED TV endelig er blevet klar.


Med 9000-serien, verdens tyndeste LED-TV, bevæger Samsung sig for første gang ind på highend markedet for fladskærms-tv. Det segment som B&O, Loewe m.fl. også dyrker.


For Samsung er det helt nyt at tage kampen op i den højere del af prisskalaen, men de finder at det er en naturligt skridt for dem at gøre det nu. Og det tror meget på det marked også.


9000-serien blev præsenteret i Danmark kort før IFA, men var selvfølgelig også udstillet her, og det er på vej ud i de første butikker mens dette skrives. 


 Samsung har også lavet et hjemmebiosystem der matcher 9000-serien. Sættet fås som både 3.1 (L+R, center og sub) og 7.1 surround. Selve surroundsystemet kan placeres på stander, på væggen eller på en hylde.


 


Videoer


Der er kælet for detaljerne, som det ses på denne video hvor Samsung fortæller om 9000-serien LED-TV og surround systemet. 


  


På den næste video demonstreres fjernbetjeningen til 9000-serien. Det er en touch remote, hvor displayet også kan bruges til at se TV. Enten samme kanal som TV’et viser, eller en helt anden.


Så nu er det mere trygt lige at smutte på toilettet midt under fodboldkampen.


  


9000 TV’et er ultra tyndt, og selve elektronikken sidder nede i foden. Men hvis elektronikken sidder dernede, hvordan hænger man det så op på væggen?


Det har Samsung også tænkt på, og på den næste video forklarer de hvordan.


  


 


 


Samsungs lancerer et billigere plasma TV. 680 serien er til plasma folket, der ikke har brug for alt hvad topmodellerne byder på, men blot vil have et godt billede til value-for-money.


Her en 50″, som også klarer 3D med aktive briller.


Af nøgleord kan nævnes Clear Image panel. 40% lavere strømforbrug. 3D Hyper Real billedprocessor. 600 Hz subfield drive. 4 HDMI.


Prisen er ikke oplyst, men det ventes at skulle konkurrere med en model som Panasonic GT20. Sidstnævnte findes dog endnu kun i en 42″ udgave.


 
 


Næste billeder viser Samsungs EISA vindere  (se også Samsung vinder fem EISA priser)
Og her Samsungs største 3D LED-TV lige nu. Et 65″ model 65C8705.


 
 


Og så har Samsung i al stilhed lavet en væghængt blu-ray afspiller i hvid, som matcher de TV de har i det hvide design.


Med motoriseret låge. 

Det var hvad Samsung havde af nyheder indenfor AV.

Derudover viste de selvfølgelig en af IFAs absolut største nyheder frem: 

Samsung Galaxy Tab, den lille tablet der skal konkurrere med Apple iPad.

Læs nyheden om den her og læs anmeldelsen af Galaxy Tab her

  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.