Forside * Nyheder

IFA 2010: Nye ES-receivere fra Sony


Nye ES-receivere fra Sony


Sony lancerer tre nye eksklusive receivere, optimeret til 3D og den fuldendte hjemmebiografoplevelse
 
Sonys ES-receivere (Elevated Standard) er kendt for sublim lydkvalitet og et solidt design. De nye receivere, STR-DA5600ES og STR-DA3600ES, bygger videre på dette fundament med nye teknologier i form af 3D pass-through samt DLNA-kompatibilitet (Digital Living Network Alliance) til streaming af musik, video og internetradio.
 
Derudover lancerer Sony en ny netværkskompatibel, 3D-ready receiver designet til at matche Sonys Blu-ray-afspillere. STR-DN2010 kombinerer avanceret hjemmebiograf-teknologi med et elegant og stilfuldt design.
 
Alle tre modeller kommer med:
3D pass-through via HDMI, selv når receiveren er på standby, og Audio Return Channel (ARC)
DCAC-autokalibrering (Digital Cinema Auto Calibration) for en perfekt, afbalanceret lyd i ethvert rum
DLNA-netværk (audio/video-kompatibelt) med fire indbyggede ethernet dataporte
1080p videoopskalering
Brugervenlig display-menu for simpel og intuitiv betjening
 
Sonys receivere er designet til at udgøre kernen i enhver hjemmebiograf, såvel som hjørnestenen i et komplet underholdningssystem.
 
STR-DA5600ES: Netværksforbindelse, teknologi og kvalitet
Med en ydelse på 120W per kanal er STR-DA5600ES udviklet til at levere en kompromisløs lydkvalitet, hvilket er kendetegnende for alle Sonys ES-produkter. Men dette er kun en del af historien?
 
STR-DA5600ES har seks HDMI-indgange, hvoraf den ene er placeret på frontpanelet, så du hurtigt kan tilslutte et videokamera, en spillekonsol eller andre enheder. Receiveren har desuden to HDMI-udgange og leverer 3D pass-through, selv når receiveren er slukket, samt ARC (Audio Return Channel), som kan føre tv-lyd tilbage til receiveren ved brug af kun ét HDMI-kabel. HDMI 3D pass-through og ARC er tilgængelige via receiverens HDMI A-output.
 
For at opnå den højeste lydkvalitet indeholder receiveren også det Sony-udviklede H.A.T.S.-system, som håndterer og eliminerer digitale forstyrrelser, og dermed leverer en jævn og detaljeret lydgengivelse ved tilslutning af SCD-XA5400ES, som er Sonys high-end SACD/CD-afspiller.
 
Receiverne indeholder den seneste Sony-teknologi til automatisk kalibrering, DCAC-EX, som nu også byder på teknologien Speaker Relocation, der kompenserer for eventuel dårlig indretning af rummet samt teknologien Automatic Phase Matching, der giver en endnu bedre højttalerintegration. HD DCS (Digital Cinema Sound)-teknologien understøtter nu brugen af fronthøjttalere, og leverer en mere autentisk biografoplevelse.
 
STR-DA5600ES fungerer ikke kun som DLNA-klient til eksempelvis afspilning af musik, video eller billeder fra hjemmenetværket, men modtager også internetradio, og kan endda streame analoge kilder til andre DLNA-kompatible enheder. Og med fire indbyggede ethernet dataporte er det nemt at tilslutte andre eksterne enheder.
 
Med 1080P videoopskaleringen får man den bedst mulige visning fra SD-kilder, og STR-DA5600ES understøtter alle nyere HD surroundlydformater samt Dolby Pro Logic IIz. Systemet kan desuden foretage 1080i-opskalering til zone 2. 
STR-DA3600ES
Med fire HDMI-indgange og en enkelt udgang, 3D pass-through, (også i slukket tilstand) og ARC, leverer STR-DA3600ES 100W per kanal. Receiveren har fuld understøttelse af DLNA-klienter og fire indbyggede ethernet dataporte.
 
Sonys DCAC højttalerkalibrering med Automatic Phase Matching og HD DCS giver tilsammen en ægte hjemmebiografoplevelse. Systemet opskalerer video til 1080P og giver mulighed for at foretage indstillinger og justeringer på skærmen. Endelig kan man med STR-DA3600ES afspille både video og lyd i zone 2, samt lyd i zone 3. 
STR-DN2010:
Designet til at matche Sonys nye Blu-ray-afspillere


STR-DN2010 er udformet i et elegant design, så receiveren designmæssigt matcher Sonys Blu-ray-afspillere. Og med 100W per kanal leverer denne receiver alt hvad AV-entusiaster kunne ønske sig sammen med fire HDMI-indgange og en enkelt udgang, 3D pass-through (også i slukket tilstand) samt ARC. Dertil er receiveren DLNA-kompatibel til lyd og video, samt internet radio og har fire indbyggede ethernet dataporte.
 
Automatisk DCAC-opsætning sikrer hurtig og præcis lydindstilling, og receiveren giver mulighed for 1080P videoopskalering, har en brugervenlig display-menu og er kompatibel med nyere HD-lydformater inklusiv Dolby Pro Logic IIz. Og med STR-DN2010 er det endda muligt at tilslutte trådløse baghøjttalere med S-AIR-kittet, der fås som ekstratilbehør.
 
Pris og tilgængelighed:
Alle tre receivere er tilgængelig fra oktober 2010. Vejledende udsalgspriser:
STR-DA5600ES: 23.999,- kroner
STR-DA3600ES: 13.999,- kroner
STR-DN2010: 8.499,- kroner


Kilde: Pressemeddelse, Sony Danmark

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.