Forside * Nyheder

IFA 2010: Pioneer satser på … Apple


Pioneer satser på ? Apple.


Pioneer har levet lidt i det skjulte siden de meldte sig ud af TV markedet, og gik fra at levere verdens ubestridt bedste Plasma TV til nu at levere iPod / iPhone tilbehør.


Det er naturligvis ikke fair, fordi Pioneer stadigvæk er en af de vigtige spillere inden for Car-fi, AV forstærkere, Blu-ray afspillere og mini anlæg, men Pioneers største nyhed på IFA messen er en samling iPod højttalerløsninger til iPod / iPhone i forskellig design og prislag.


En af dem er EISA 2010/2011 vinderen NAC (se øverste billede), der er en dobbelt iPod dock (Soundstation), så du kan have to iPods til at spille, og selv mixe mellem hinanden. Den findes i 3 farver, Hvid, rød og sort.


Mangler du flere musik kilder er der både USB og Bluetooth modul. Vælger du den store NAC model, er der også ethernet indgang, så du kan høre Internet radio og afspille DLNA kilder.


Recordere.dk håber at få lov til at anmelde NAC-3 senere på efteråret.En anden er XW-NAW1-K, der minder meget om Bang & Olufsen i design. Den kan både stå på bordet eller hænge på væggen.Pioneer viser også deres professionelle DJ linie, der omfatter mixere og afspillerudstyr på IFA 2010.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.