Forside * Nyheder

IFA 2010: Pressemøde hos Sony


Pianisten Lang Lang optræder på pressemødet


Sony Pressemøde IFA 2010.


Sony holdt deres IFA pressemøde i dag, og det var ikke de store nyheder der blev trukket op af hatten.


Der er ingen tvivl om at Sony rider med på 3D bølgen, og det er vel fair og sige, at de er en stor del af bølgemaskinen.VAIO prototype med 3D display


3D på Playstation 3, 3D på TV og Blu-ray afspillere, ligesom de inden for kort tid kommer med en 3D VAIO bærbar PC, som de på IFA viser frem som prototype.Pressemødet blev holdt i de hellige haller på Sonys store stand, og det store kavaleri var rullet frem. Sony havde taget det store 3D produktionsapparat med, og hele pressemødet blev sendt i 3D. Lidt tosset når man nu sad der selv, og kunne se ham i 3D bare ved at åbne øjene. Men flot så det ud på en kæmpe skærm, og alle journalister sad med Real3D briller på.


Sony startede med at offentliggøre at de nu var i gang med samarbejdet med Google TV, og de regnede med at det blev en stor succes.Ligesom Panasonic satser Sony på 3D indhold på TV udsendelser, og et samarbejde med US Open golf, skal nok blive en kæmpe succes. Nu må de danske signaldistributører snart smide Canal 9 og TV3 Puls ud, og give os noget 3D indhold ?.


3D Blu-ray afspilning på PS3 fra oktober måned.Michael Jackson i 3D


Sony vil i efteråret give Alice i eventyrland i 3D, ligesom de vil give Michael Jackson ?This is it? i en special edition med 3D indhold. Dem får du med, hvis du køber Sony 3D produkter. 


Sony gjorde også meget ud af, at fortælle at det altså var Sony kameraer der var brugt til at optage Avartar i 3D. Det må gøre ondt på Sony at Panasonic render rundt og tager æren for den film.


Hollywood er hooked på 3D.
I 2010 udkommer der 30 titler i 3D, og det tal vil med garanti forøges i 2011 lover Sony.Sony Entertainment er også klar med flere store titler i 3D. Det vil vi se inden jul, hvor GT5 nok bliver den store sællert. Men EA er også klar med nye sportsspil i 3D.


Kan du leve uden en højttaler der ligner en thermokande?360 graders mobil lyd til din walkman.


 


Video


Videoen her er ikke i så god kvalitet, da den er filmet fra en 3D projektion. Men det vigtigste er også lyden, hvor Sony fortæller om nogle af de nye produkter for efteråret 2010. 


I en senere artikel kigger vi på Qriocity, der er Sonys nye online music og video on demand service.


Ligesom vi kigger på Sonys nye 3D projektorer.
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.