Forside * Nyheder

IFA 2010: Qriocity fra Sony. Musik med sky på.


 


Sony lancerer ?Video On Demand powered by Qriocity?? i Europa
   … og løfter samtidig sløret for den cloud-baserede musikservice ?Music Unlimited powered by Qriocity.


I november 2009 kunne Sony fortælle, at man var i gang med at udvikle en netværksbaseret serviceplatform kaldet Sony Online Services (SOLS).


Den er nu blevet omdøbt til Qriocity. Qriocity er en netværksbaseret serviceplatform, der forbinder de fleste af Sonys netværkskompatible enheder og giver brugerne mulighed for at få underholdningsoplevelser af enhver art i høj kvalitet.


Med Qriocity vil Sony levere indhold og services til en bred vifte af digitale underholdningsenheder inden for video, musik, spilapplikationer samt på sigt e-books. Gennem disse services og i kombination med de netværksforbundne enheder ønsker Sony at give brugerne helt nye og spændende underholdningsmuligheder.


 
 
Torsdag på IFA 2010-messen i Berlin offentliggjorde Sony, at ?Video On Demand powered by Qriocity? ? en højkvalitets videostreaming-service ? vil være tilgængelig i efteråret i fem europæiske lande: Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien.


Med ?Video On Demand powered by Qriocity? kan brugere vælge mellem hundredvis af store filmtitler fra 20th Century Fox Home Entertainment, Lionsgate, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. (MGM), NBC Universal International Television Distribution, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, The Walt Disney Company og Warner Bros.


Digital Distribution såvel som indhold fra de største lokale filmselskaber. Mange af filmene kan både hentes i High Definition (HD) og i Standard Definition (SD), og alle film kan lejes med et tryk på knappen via én af Sonys 2010-modeller af netværkskompatible BRAVIA®-TV, Blu-ray Disc?-afspillere samt Blu-ray Home Theater-systemer.


?Video On Demand powered by Qriocity? har været tilgængeligt i USA siden april 2010.


 
 
Sony lancerer ligeledes planerne for den cloud-baserede digitale musiktjeneste ?Music Unlimited powered by Qriocity??.


Musiktjenesten er tilgængelig ved udgangen af 2010 og giver musikelskere adgang til millioner af sange gemt og synkroniseret i skyen. I første omgang kan man få adgang til ?Music Unlimited powered by Qriocity?? fra Sonys 2010-modeller af netværkskompatible BRAVIA®-TV, Blu-ray Disc?-afspillere, Blu-ray Home Theater-systemer samt via PlayStation®3 computer-underholdningssystemer, Sony VAIO og andre pc?er.


Musiktjenesten vil fremover kunne tilgås via en række af Sonys bærbare enheder.


 
 
?Music Unlimited powered by Qriocity?? samler alle de features, musikentusiaster elsker og dyrker.


 Med adgang gennem skyen til et kæmpe bibliotek af sange kan brugere opdage ny musik, som på forhånd er defineret til at matche deres smag, og afspille det på en lang række enheder, uden at de behøver at rode med digitale musikfiler.


 Fordelene ved denne nye musikoplevelse vil tillægge musikken yderligere værdi og på den måde være med til at give musikindustrien nye muligheder. Yderligere detaljer om projektet vil blive offentliggjort i fremtiden.


 
 
?Vi er spændte og glæder os til at kunne tilbyde vores kunder cloud-baserede, underholdningsoplevelser i høj kvalitet på tværs af Sonys mange netværkskompatible enheder,? siger Kazuo Hirai, President of Networked Products & Services Group, Sony Corporation.


?Services ?powered by Qriocity? vil revolutionere den måde, hvorpå brugere afspiller, lytter, ser, deler, kommunikerer, lærer, opdager og opfinder deres digitale underholdning.?


 


Video


På vores video her ses navigationen demonstreret. Dette inklusiv de ventetider der er, fra filmen er valgt til den spiller. 


Tekst kilde: Sony
Fotos og video: recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.