Forside * Nyheder

IFA 2010: TV 2 Beep sender


 


Fra sidelinjen: Gadget magasinet TV 2 Beep sender fra IFA, men det forløber ikke uden problemer.


I vores serie af IFA set fra sidelinjen møder vi gadget magasinet TV 2 Beep. Faste seere af Go’ Morgen Danmark kender nok allerede redaktør David Guldager, hvor han ofte optræder på TV for at fortælle om nye elektronik produkter. Men også på TV 2 NEWS og i TV 2 Nyhederne dukker han op med mellemrum.


Vi mødte David og resten af holdet fra Beep, mens de gjorde klar til en LIVE rapport på TV 2 NEWS bl.a. med den nye Samsung Galaxy Tab.


Men Murphy har ikke levet forgæves. Altså ham med: Når noget kan gå galt, så går det galt. For inden de skulle ON-AIR svigtede internetforbindelsen i presseområdet. Der blev kæmpet bravt med hjælp fra IFA tekniker, og til sidst lykkedes det med et netværkskabel trukket henover vægge, borde og journalister fra andre medier.


Det var nærmest på sekundet at det kom til at virke denne gang. Men den slags ser man jo ikke på skærmen derhjemme. 


  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.