Forside * Nyheder

IFA 2010: Recordere.dk besøger Tangent


Recordere.dk besøger danske Tangent på IFA 2010


Godt gemt af vejen i Hal 7a, nede i den mørke kælder, faldt recordere.dk over danske Tangent, der er kendt for deres DAB radioer og deres ret velspillende audio løsninger.


Recordere.dk talte med salgsdirektør Torben Kristensen, som vi sidst mødte i Las Vegas i Januar på CES.


Torben kunne fortælle at man nu var i gang med at genopbygge sit amerikanske agentur, ligesom han kunne fortælle at de i aften ville præsentere en rigtigt spændende nyhed. Læs mere om den nederst i artiklen.


Tangent var klar med nyheder inden for deres DAB og audio program.


 


Tangent Alio Radio
Tangent Alio er klar med nye modeller, der har iPod / iPhone dock, ligesom de nu er klar med en stereomodel med god lyd.Alio findes i flere forskellige farver, sort, hvid, rød og valnøde træ.Det er de første enheder til at få ?Ready for iPhone? mærkatet hos Tangent, og fås i forskellige modeller med enten FM / FM & DAB eller Stero med FM & DAB. Alle modeller har CD afspiller.Tangent Pearlbox.
Pealbox skal nok blive et hit hos det kvindelige publikum. Det er en iPod/iPhone dock, der er forklædt som et smykkeskrin.Den er smuk, og har ikke det mekaniske ydre som andre dock stationer har. Om den har en plads hos det mandlige publikum, er nok tvivlsom men man giver jo også kvinder perler.


I låget sidder der to diskant enheder, mens der i bunden sidder en god og kraftigt bas højttaler.


 


 


Tangent Exeo Hifi


Sættet består af to enheder EXEO AMP og EXEO CDP. EXEO AMP er en 60W 8ohm class-D (digital) forstærker, der bag meget få knapper gemmer en fantastik lyd og god funktionalitet.Der er digital indgang, og selvom det er en 2.1 forstærker, er der lagt stort arbejde i at lave en 2.1 Virtual surround funktion. Designet er simpelt, og det er multifunktionsknapper, der gør at man kan nøjes med så få. Du kan dreje og trykke på knapperne for at finde de mange funktioner som forstærkeren gemmer.


Specifikationer:


EXEO AMP
System output: 2×60 watt @ 8?
Subwoofer out: yes
A/B speakers: yes
High-pass filter: yes
VFD display: yes, dimmable
Phono input: yes


 


EXEO CDP er en cd-afspiller, der også kan afspille MP3 musik.


EXEO CDP bruger en Wolfson Microelectronics WM 8761 Digital til Analog konverter (DAC), der giver en af verdens bedste lydgengivelser med et minimum af støj. Der er både Toslink og SPDIF digital udgang.Som sæt har Tangent gjort meget ud af, at sikre at de kan stå i den kræsne stue og se pæne ud, samtidigt med de lyder godt.Tangent Fjord
I aften præsenterer Tangent sin nye DAB / CD afspiller, der er designet af Jacob Jensen.


“Tangent Fjord”, er navnet og den kan både stå og hænge. Systemet er gudesmukt.Tangent har med det design gjort op med 50’er looket, og fundet tilbage til nutiden, og det skal de have ros for.


Systemet findes i to versioner CD/FM og CD/DAB/FM og er på IFA 2010 prissat til 400 EUR og 470 EUR.


Modellerne vil være på markedet fra oktober 2010.


Tekniske specifikationer:
System:  Stereo
System output:  2×7 watt RMS
Speaker:  Full range, bassreflex cabinet
Frequency response:       100 Hz ? 20 KHz
Dimensions (HxWxD):      180x170x170 mm
Input:  AUX 3,5 mm
Features:  CD player, FM or DAB+/FM, iPod/iPhone dock,
remote control, bracket for wall mounting.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.