Forside * Nyheder

IFA 2010: recordere.dk vakte opsigt på messen

Fra sidelinjen: Hvem skulle have troet det, men vi blev blev selv en nyhed nede på årets IFA udstilling i Berlin.

Ja, den er god nok. Vi blev nærmest overfaldet på IFA af kolleger og andre nysgerrige. Vi blev interviewet af TV-hold, udspurgt og fotograferet hvor vi kom rundt.

Årsagen? Det grej vi havde medbragt, og brugte flittigt ude på standene.

Alt video blev nemlig skudt og redigeret på iPhone 4. Det som vækkede interessen var selve holderen, med grip (håndtag) og plads til både videolys (variabel LED lampe) samt stativ (monopod eller tripod).

Indrømmet, den ser lidt spøjs ud sammenlignet med et normalt video kamera. Men fidusen bag er at iPhonen holdes mere roligt med den type grip, samtidig for muligheden med videolys og monopod (teleskop stang stativ). Sidstenævnte muligheder blev brugt flittigt.

Hvorfor overhovedet optage video på en iPhone 4. Det er nemt, man kan råklippe video direkte i telefonen, og resultatet kan uploades til Youtube med det samme. Også direkte fra telefonen.

Hvis nogen er interesset i Z-grip Jr. som holderen hedder, så findes den på http://store.zacuto.com/Zgrip-iPhone-Jr..html. Z-grip Jr. findes både til de tidligere iPhones og til iPhone 4.

Man angiver ved bestilling hvilken model man ønsker. Men inden i bestiller løs, så bemærk dog at deres fragt til Danmark er ganske pebret.

Tjek også anmeldelsen af video optagelse og redigering på iPhone 4: https://www.recordere.dk/indhold/templates/?a=4062

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.