Forside * Nyheder

IFA 2010: Spotify på SONOS


Godt nyt for SONOS ejere.
? Og så alligevel ikke helt.


Recordere.dk besøgte SONOS?s stand på IFA 2010, for at få en mere dybdegående demo af deres kommende iPad app.


Vi talte med Paola Tarazona, der er PR koordinator for hele Europa, og fik en kort demo af iPad app?en der desværre er udskudt til november.


Men der er noget at glæde sig til.

Kort fortalt kan man på iPad?en dragge og droppe musik fra både eget og online musikbiblioteker, og det på en måde, som alle kan finde ud af. 


iPad app’en bliver gratis og kan downloades fra Appstore fra november. Spotify på SONOS.


En ting vi bemærkede mens demoen kørte, var at SONOS havde et Spotify ikon, og ganske rigtigt SONOS er klar med integration til Spotify Premium kunder.


Det er et super lækkert interface, og hvis vi bare boede i et af de lande som p.t. understøtter Spotify, så var jeg premium kunde i morgen.

Du får adgang til et af verdens største musikbiblioteker med mere end 8 mio. numre, og det skal med garanti blive en succes over night når det kommer til Danmark. I Sverige koster et Premium abonnement kun 50 Svenske kroner (ca. 40 kr.) om måneden, og så er der bare fuld adgang fra alle dine zoner, pc og andre enheder der understøtter Spotify.


Herfra skal kun lyde.


FÅ FINGEREN UD SPOTIFY. WE WANT YOU IN DENMARK?


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.