Forside Nyheder

Kort nyt


Sony dropper europærisk TV produktion


Sony sælger den spanske fabrik for LCD TV fra. Køberne er Ficosa, der laver autodele, og Comsa Emte der er et infrastruktur og ingeniør firma. Sony har bundet sig til en 2-årig aftale, hvor fabrikken stadig skal levere Sony LCD TV til det europæriske marked.


Når kontrakten udløber vil Sony ikke længere lave TV i Europa, men koncentrere sig om fabrikkerne i Japan, Kina, Malaysia og Brasilien.


 


HiFistore.dk – Ny HiFi butik på nettet


Bag hifistore.dk står Hi-Fi forretningen Now-in-stereo, hvor indehaver Kurt Buhl har over 20 års erfaring med Hi-Fi. De ønsker ikke bare at være “endnu en webshop”. Fokus er:  • Rådgivning og support som du kender det fra søsterfirmaet Now-in-stereo
  • Eksklusive og velkendte Hifi produkter til de rigtige priser
  • Fragtfri levering over hele landet uanset beløbet og 14 dages returret

Blandt mærkerne findes Micromega og Tara Labs, og det betyder at Tara Labs kabler og tilbehør nu er tilbage i Danmark. Et kabelmærke der tilligere blev solgt herhjemme via det nu hedgangne Audioscan.


 

Annonce:
Forrige artikelFå styr på kablerne
Næste artikelIFA 2010: Rundtur med Samsung nyhederne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.