Forside * Nyheder

Musikalsk oplader til iPhone og iPod fra Altec Lansing


 


Musikalsk oplader til iPhone og iPod fra Altec Lansing


Altec Lansing har udviklet en ny, ultrakompakt oplader-dock til iPhone og iPod, der sikrer de populære enheder en fast plads i køkkenet, på natbordet eller på skrivebordet, og samtidig fungerer som minihøjttaler. Octiv 102 leverer en super lydkvalitet og sørger for, at din iPhone og iPod altid er fuldt opladet og klar til at have med på farten.


Med udgangspunkt i den sublime lydoplevelse har Altec Lansing en lang historik inden for højttaler-docks til iPhones og iPods. Nu lancerer Altec Lansing en super-minimalistisk oplader-dock, der sikrer, at der altid er strøm på din iPhone eller iPod og samtidig kan anvendes som minihøjttaler.


Mere end blot en oplader


Octiv 102 er et funktionelt og sjovt alternativ til den traditionelle oplader, og med det kompakte design passer oplader-docken ind i enhver indretning ? hvad enten det er i hjemmet, på kontoret, i sommerhuset, eller hvor man nu befinder sig. Hvorend man anvender den lille enhed, så er man sikret en fuldt opladet iPhone eller iPod og kan samtidig lytte til sin yndlingsmusik.


Som en ekstra feature til Octiv 102 har Altec Lansing udviklet applikationen Alarm Rock, der kan downloades gratis i Apples App Store og iTunes. Sammen med Octiv 102 fungerer denne app som et vækkeur med udvidede funktioner og et hav af muligheder for personlige indstillinger.


“Vores udgangspunkt var egentlig at give iPhone- og iPod-brugere et funktionelt alternativ til den traditionelle oplader. Med Octiv 102 har vi lavet en kompakt dockingstation, der både opbevarer og oplader brugerens iPhone eller iPod, og som samtidig kan afspille musik og bruges som vækkeur,” fortæller Tord Nybleus, Sales Manager Nordic hos Altec Lansing.


Specifikationer Octiv 102:  • Certificeret til iPhone og iPod : Octiv 102 er kompatibel med alle iPhone- og iPod-modeller og leverer knivskarp lyd uden interferens
  • Ultrakompakt og minimalistisk design : 10 cm bred og 12,5 cm dyb
  • Audio Alignment : højttalerudgange, indkapsling og elektroniske dele er afbalanceret for at sikre optimal lyd
  • Alarm Rock : gratis, specialudviklet applikation med udvidede funktioner til vækning med musik. Kan anvendes med iPhone eller iPod Touch med OS 3.1 eller nyere.

 
 


Pris og tilgængelighed


Altec Lansings Octiv 102 er tilgængelig hos førende it-forhandlere fra september. 


Vejledende udsalgspris 399,- kroner.


Kilde: Pressemeddelse Altec Lancing.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.