Forside * Nyheder

Stofa klar med a la carte TV


Stofa klar med a la carte TV – næsten da!


Danskerne efterlyser frit valg mellem alle tv-programmer. De vil selv have kontrollen over deres tv-programmer. Stofa har til dette efterår skabt den ultimative løsning, som giver brugeren mulighed for at sammensætte sit tv-udbud med præcis de rigtige programmer.


Danskerne siger, at de er trætte af at betale for tv-kanaler, de alligevel ikke ser. De efterlyser frit valg mellem alle tv-kanaler. Det lyder umiddelbart besnærende at kunne sætte sig ind på tv-restauranten og vælge sine tv-kanaler a la carte – men det er det bare ikke.


 De fleste ville sultne forlade bordet efter forretten uden at have råd til hverken hovedret eller dessert.


 “Vi tror på valgfrihed, men vi ønsker ikke at spilde kundernes eller vores tid med at lave produkter, som ingen alligevel vil have. Faktum er jo, at hvis danskerne skal kunne vælge helt frit mellem alle tv-kanaler, vil de, der udbyder programmerne, miste så mange betalende seere, at de ville være nødt til at gøre hver enkelt kanal så dyr, at ingen alligevel ville vælge dem – med “dødsfald” blandt danske tv-stationer som følge”, fastslår Stofas direktør for Tv & Content, Jørgen Kristensen.


 


Målet er nået


Sammen med en række af landets største Antenneforeninger har Stofa derfor sat sig et mål for efteråret 2010:


Udstrakt valgfrihed for den enkelte – men til en pris, som er til at betale. Det har resulteret i et nyt fleksibelt tv-produkt, som balancerer perfekt mellem valgfrihed og størrelsen på den enkeltes tegnebog.


 “Vi ved fra brugerundersøgelser, at 90 ud af 100 danskere ser og er glade for de samme basis-kanaler. Vi har derfor ladet netop disse kanaler være rygraden i det nye produkt – og derudover kan forbrugeren frit sammensætte kanalerne i sin pakke ud fra ønske om antal og pris”, siger Jørgen Kristensen.


 “Vi er sikre på, at denne løsning giver netop den valgfrihed, som forbrugerne efterspørger. Det bliver blot til en markant bedre pris, end tilfældet er ved en a la carte løsning”, siger Jørgen Kristensen..


 


Kilde: Stofa pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.