Forside * Nyheder

TV 2 lancerer TV arkiv on demand


TV 2 lancerer “TV 2 OD” og lægger op til, at OD bliver TV branchens nye fælles betegnelse for on demand.


?TV 2 OD? giver danskerne mulighed for at se eller gense programmer fra TV 2s kanaler on demand på tv-skærmen. TV 2 OD er dermed et tilbud til de danskere, der gerne selv vil bestemme, hvornår de vil se TV 2s programmer. Programmerne er tilgængelige i op til en måned efter de har været sendt.


Til forskel fra Sputnik, så er OD kun indhold fra TV 2s egne kanaler, til gengæld bliver OD tilgængelig direkte fra settop voksen til satellit og kabel-tv.


Servicen er allerede tilgængelig hos Stofa og Waoo! og som noget helt nyt også hos Viasat, og flere distributører er på vej. TV 2 er i øjeblikket i dialog med alle landets distributører, således at det på sigt bliver muligt at købe TV 2 OD hos alle de distributører, der har den nødvendige teknologi.


Adgang til TV 2 OD kræver en set-top-boks og et abonnement på TV 2 OD via en af tv-distributørerne. TV 2 OD sælges som et valgfrit tilkøb til de normale tv-pakker.


 


OD = On Demand


“OD står for ‘on demand’ og TV 2 har valgt dette enkle navn i et forsøg på at skabe en fælles standard for, hvad denne service skal hedde på det danske tv-marked, ligesom danskerne jo også har taget begrebet HD til sig”, siger Alexander Nørgaard-Madsen, der er salgsdirektør hos TV 2|KanalSalg, og fortsætter:


“Ønsket om en branchestandard er blevet positivt modtaget både hos distributørerne og hos vores kolleger, så vi håber på, at OD kan blive en fælles betegnelse, der kan bruges af hele branchen.”


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.