Forside * Nyheder

Vandtæt DAB radio fra Pure


 


Pure Oasis Flow kan f.eks. bruges på badeværelset, på stranden, i haven og på båden.


Alle tænkelige udendørsaktiviteter klarer Oasis Flow på grund af dens holdbare ydre, der tilmed også er vandtæt. Oasis Flows yderskal er lavet af aluminium med gummi som forsegling på knapper og kanter.
 
Oasis Flow er baseret på den første generations Oasis-radio, men har fået ekstra features såsom touchscreen, OLED-display og internetforbindelse.


Oasis Flow er lige til at tage under armen, den har et håndtag på toppen og kommer med ChargePAK-batteriet, som giver op til 10 timers bærbarbrug. Da radioen kommer med Flow-teknologien, kan brugerne lytte til tusindvis af internetradiostationer, podcasts og streame deres digitale musiksamling, når de er koblet på deres WiFi-netværk.


Der er også indgang til iPod/MP3-afspillere, og radioen kommer med PUREs 10 universelle iPod-docks, så Oasis Flow kan fungere som en transportabel iPod-højtaler. 


 


Pris og tilgængelighed


Oasis Flow er nu i butikkerne til den vejledende udsalgspris på kr. 2.299,-


 


Kilde: Pure

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.