Forside * Nyheder

Arrangement: Projektor for begyndere


Projektor for begyndere i Tape Connection mk II


Vidste du at en projektor med den rigtige installation kan levere en billedkvalitet der er væsentligt bedre end et hvilket som helst fladskærms-tv?


Hvis du vil opleve den fulde 1080P detaljegrad som Blu-Ray film kan levere, skal du ganske enkelt have et større og bedre billede end de gængse fladskærms-tv kan levere. Hvis du går og overvejer at investere i et større fladskærms-tv så du kan få det optimale ud af de nye blu-ray film, så burde du måske i stedet overveje at investere i en projektor – den rigtige hjemmebio-oplevelse kræver at filmene kommer op på det store lærred!


Nu giver Tape Connection mk II dig muligheden for at få besvaret de mange spørgsmål der kan dukke op, når du skal vælge om din hjemmebiograf skal op i “mandestørrelse”!


Otto Jørgensen, medarbejder i Tape Connection mk II og bl.a. kendt fra AV Precision, vil demonstrere hvor god kvalitet en moderne projektor kan levere i en hjemmebiograf. Derudover vil du kunne få besvaret alverdens spørgsmål du måtte have om projektorer, lærreder, ophængning og installation, og almindeligt praktisk brug.


Under arrangementet vil du kunne opleve JVC’s fremragende DLA-HD 350 projektor, der netop er faldet kraftigt i pris. Således kan du nu få denne glimrende projektor for bare 21.999,- (før 32.999,-).


 


 Fuldt booket – tilmelding ikke længere mulig


Tid og sted  • Torsdag den 7. oktober kl. 18
  • Torsdag den 14. oktober kl. 18
  • Torsdag den 21. oktober kl. 18

Arrangementerne finder sted i Tape Connection mk II, Europaplads 6, 8000 Aarhus C. Bemærk at der er et begrænset antal pladser, så tilmelding kræves på [email protected]


 Fuldt booket – tilmelding ikke længere mulig


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.