Forside * Nyheder

AV Precision lukkes

 


 


Det faldende marked for kalibreringer lukker AV Precision.


I februar 2007 stoppede Otto Jørgensen efter 7 år i Tape Connection, og startede firmaet AV Precision. AV Precision har stået for salg og installation af high-end hjemmebio udstyr, og ikke mindst kalibreringer af lyd og billede, som Otto om nogen har været pionér for i det danske marked.


Siden september 2008 har AV Precision været en del af Medlyd, og har stået for Medlyd?s salg til slutbrugere. Som en del af en omstrukturering af Medlyd, og som følge af et fald i interessen for kalibrering der hænger tæt sammen med Pioneer?s stop på tv-markedet, har Otto besluttet at lukke AV Precision helt ned.


Otto vil fremover være at finde i Tape Connection, og vil fortsat levere hjemmebio-installationer og kalibreringer dérfra, sideløbende med Tape Connection?s øvrige sortiment. Derudover har Otto fortsat en væsentlig rolle i dét TV-projekt der har været løbende omtalt, og som der vil komme mere information om inden for kort tid.


Hjemmesiden av-precision.dk vil blive lukket inden for kort tid, herefter vil Otto kunne kontaktes igennem Tape Connection. Alle forpligtelser overfor eksisterende kunder vil naturligvis blive overholdt, og har man spørgsmål i forbindelse med omstruktureringerne, reklamationer på produkter købt gennem AV Precision eller lignende, er man velkommen til at kontakte otto på otto(at)tapeconnection.dk


 


Kilde: AV Precision / Medlyd

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.