Forside * Nyheder

Beovision 10 kommer nu i en 32″ udgave


 


Bang & Olufsen sender et nyt fladskærms-tv på gaden i Beovision 10 serien.


B&O kalder det selv en rekord. Det er nemlig første gang i historien at virksomheden har formået at introducere 3 nye TV i en serie indenfor ét år.


BeoVision 10 er det stilrene fladskærms-tv med fokus på god lyd. 32″ versionen appellerer til køberen, som elsker godt design, men samtidig ønsker en skærmstørrelse, der ikke dominerer rummet.


BeoVision 10-32 er baseret på det samme chassis som 40″- og 46″-versionerne, og designmæssigt er der brugt de samme principper som til de to større fjernsyn – bare i mindre målestok. Det omfatter et aftageligt frontstof i en lang række farver og den unikke, højglanspolerede aluminiumsramme, der får fjernsynet til at se endnu tyndere ud. Bagbeklædningen fås i enten sort eller hvid.


32″-udgaven er et Full HD-fjernsyn med LED-backlight i kanten, og det har både Master Link stik og DVB-HD-modul. BeoVision 10-32 er utrolig alsidigt, og hvor kollektionens større fjernsyn er beregnet til brug i stuen, er 32?-udgaven det oplagte valg til køkkenet, soveværelset eller kontoret.


Det aktive tovejs højttalersystem i BeoVision 10-32 sikrer en lydkvalitet, der langt overgår markedsstandarden for lyd i fjernsyn af denne størrelse. Fjernsynet alene er mere end tilstrækkeligt til at høre musik i andre rum end der, hvor de primære højttalere står. Hvis der ønskes en bedre lyd end den, som de integrerede højttalere giver, er det også muligt at tilslutte to ekstra højttalere og en subwoofer.


Kan placeres på motordrejestand til gulv- og bordplacering, to forskellige beslag til placering tæt på væggen og et vægbeslag, der giver mulighed for manuel dreje- og vippefunktion.


Prisen er kr. 29.995,-


 


Tekniske specifikationer
DESIGN


David Lewis


MÅL (B x H x D)


81,4 × 74,2 × 6,4cm (6,9cm på vægbeslag)


VÆGT


27kg


FARVE(R)


Kabinet: Sort, hvid


Ramme: Sølv


Frontstof: sort, blå, mørkegrå, sølv, orange, hvid


KONTRASTSKÆRM


Ja, med valgfri antirefleksbehandling på begge sider


SKÆRMTYPE


32? 16:9 TFT LCD med LED-backlight i kanten, højglansoverflade med lavrefleksbehandling og 16,7mio. farver


 


Kilde: Bang & Olufsen

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.