Forside * Nyheder

Nye studiehøjttalere fra Neumann


Nye studiehøjttalere fra Neumann


Neumann er et yderst velrenommeret navn i audiobranchen, når det gælder mikrofoner af højeste kvalitet til studie-, broadcast- og livebrug. Samtidig har Neumann i mere end 80 år været pioner inden for sit felt med en lang tradition for produkter i verdensklasse. Neumann har til stadighed stået for banebrydende teknologi – fra mixerpulte og udstyr til plade/disc fremstilling til aktuelle nyskabelser inden for digital teknologi, såsom Solution-D systemet. Wolfgang Fraissinet, direktør for Marketing/Sales hos Neumann Berlin: ?hos Neumann er vi stolte og glade for at kunne præsentere den seneste nyskabelse, KH 120, som er det første produkt i en ny serie af Neumann studio monitorer.


KH 120 designet til brug som nærfeltsmonitor eller som baghøjttaler i større multikanalssystemer. Den nye monitor er et produkt af de mest moderne teknologier til akustisk og elektronisk simulation, som sikrer så nøjagtig og naturtro lydgengivelse som overhovedet muligt. KH 120 har en MMD?- (Mathematically Modeled Dispersion?-) waveguide, fleksible tonekontroller, analoge klasse AB-forstærkere, flere forskellige inputformater og et stort udvalg af beslag til montering. Tilsammen giver det usædvanlig mange anvendelsesmuligheder med hensyn til akustik, kildemateriale og fysisk placering.


Det er muligt at tilføje en subwoofer som f.eks. Neumann KH 810 med 7.1 High Definition Bass Manager? og dermed udvide det lavfrekvente område helt ned til 18 Hz, samtidig med at systemets maksimale SPL forøges. KH 120 er ideel til indspilning og dubbing, mix og mastering inden for såvel musikproduktion som broadcast og post.


For mere information: Se her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.