Forside * Nyheder

R.I.P. Philips Pronto.


Philips stopper deres Pronto produktion.


Efter 12 år på markedet for programmerbare touchscreen fjernbetjeninger, har Philips besluttet sig for at slutte produktionen af Pronto fjernbetjeninger. Dette sker allerede inden nytår.


Philips fortæller i en pressemeddelelse, at Pronto produktionen ikke passer ind i deres fremadrettede strategi, og at det ikke har været muligt at finde en potentiel køber, der kunne føre teknologien videre.


Det kommer som en overraskelse, da det ikke er længe siden, at Philips annoncerede den nye model TSW9500, ligesom man lancerede en ny ProntoEdit 3.0.Philips Pronto 1, som den så ud da den revolutionerede markedet for fjernbetjeninger


Her er et uddrag fra den amerikanske pressemeddelse.


?In December 2009, Philips announced the intention to relocate some of its existing remote control activities in Leuven, Belgium to Asia. At the same time, the intention was communicated to investigate alternative strategic options for the Pronto business, as this activity no longer fits with the Philips strategy. Following thorough research, no suitable partner was found for the acquisition of these activities. As such, Philips confirms today that it will discontinue the Pronto product line and related activities.?


Så R.I.P Pronto. 12 år var ingen alder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.