Forside * Nyheder

Dekorative højttalere fra Monitor Audio


De mønstrede frontstoffer er ikke i handlen endnu. Men sådan kunne det se ud.


 


Design højttalere


SoundFrame er væghøjttalere med forskellige muligheder for dekoration.


Soundframe er en næsten flad væg-højttaler (87 mm dybde) der kan placeres helt tæt ind til væggen. Dette takket være vægophænget sammen med højttaler tilslutninger der ikke er i vejen.


Tilslutningerne sidder simpelthen inde bag frontstoffet, med stikkende vendt forud. Så de ikke er i vejen – og skjulte for øjet. Kablet til højttaleren kan så vægmonteres eller komme ud af væggen bag højttaleren, som på modelbillederne her.


  


Farvevalg


Selve kabinettet leveres i hvid eller sort, og derpå monteres rammen med frontstof.


Rammen kan på traditionel vis leveres i matchende sort eller hvid, men kan også bestilles i en række forskellige farver med højglans lak, eller i en malbar overflade så du kan matche rammen til dit øvrige interiør.


Senere vil Monitor Audio lancere fronstof i forskellige mønstre, så SoundFrame vil kunne leve op til sit navn, og agere ramme for et lille stykke kunst i stuen. Det er den løsning som illustereres på flere af billederne her.


 


 


Lyden


Design er én ting, lyden en anden. Heldigvis har Monitor Audio ikke glemt fokus på sidstnævnte og lover god lyd.


For de mere tekniske er SoundFrame er et ægte 3-vejs system, med en 4″ coax-enhed øverst, som kan vinkles 18 grader i alle retninger. Sammen med en mulighed for at justere diskant-niveauet 3 dB op eller ned, giver det yderst fleksible muligheder for placering af SoundFrame.


Midt i enheden sidder en 1″ C-CAM diskant-enhed, der er Monitor Audio’s specialitet – her får du de bedste egenskaber fra metaldome-konstruktionen, uden den hårdhed der normalt associeres med metal-domer. Under coax-enheden sidder en basenhed på 6,5 tommer, som gør SoundFrame i stand til at levere en fylde og power i lyden som man ikke forventer fra en så flad højttaler.


Basenheden er en speciel konstruktion Monitor Audio har udviklet, som har en fladere membran end normalt. Dette gør det muligt at få en lang slaglængde på enheden, trods den lille dybde.


 De mønstrede frontstoffer er ikke i handlen endnu. Men sådan kunne det se ud.

 


Pris og tilgængelighed


SoundFrame findes i to udgaver, SF1 på 39×54 cm, og den smalle og høje SF2 på 24×79 cm. Rent teknisk er de to udgaver identiske.


Begge modeller koster kr. 4.499,- (per styk)


 


Kilde: Tape Connection mkII

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.