Forside Nyheder

HD lærreder til projektoren


 


JKP Affinity


Joe Kane har udviklet en helt ny type lærred til både professionel brug og den seriøse hjemmebiograf.En revolutionerende glat oplevelse. Sådan indledes pressemeddelelsen om de nye lærreder fra Da-lite udviklet af Joe Kane.


Joe Kane Productions og Da-lite har indgået et partnerskab, med det formål at udvikle, designe og producerer en serie af optimale High Definition lærreder.


Samarbejdet imellem lærredproducenten Da-lite og  billedeksperten Joe Kane har resulteret i JKP Affinity serien, der nu er tilgængelig i Danmark. Serien omfatter proprietære HD Progressive lærreders typer, specielt designet til det professionelle HD broadcast marked og entusiastens hjemmebiograf.


 


Joe Kane og Da-lite


Da Joe Kane kontaktede Da-Lite, havde han længe været opmærksom på det problem, at de traditionelle lærredstyper, ikke kunne stå mål med hvad de bedste HD projektorer kan præsterer. Der var et behov for en ajourført skærmteknologi og Da-lite tog udfordringen op.


Joe Kane præsenterede Da-Lite for sine teorier om, hvordan man kunne opnå det bedste billede til film-postproduktion. I samarbejde med kemikere fra Da-lite og ingeniører udvikledes et helt nyt materiale, HD Progressive.


Den nye teknik bruges på JKP Affinity i tre forskellige lærredstyper (0,6  0,9 og 1,1 gain), der alle er designet specielt til HD, og som derfor ikke bare er en opgradering af allerede eksisterende lærredstyper.


 


JKP Affinity


Det særlige ved HD Progessive materialet er dets evne til at gengive HD information langt mere korrekt end det tidligere har været muligt. Problemet med almindelige lærredstyper er blandt andet, at de altid har en struktur i overfladen, her specielt transparente lærreder, typer med gain og forskellige vævninger. Enhver struktur i et lærreds overflade har betydning for billedgengivelsen, da problemer som interferensstøj, lystab og hot-spotting opstår i lærredet.


HD Progressive er det første materiale der er designet til at levere den næste generation af HD projektor billeder.


 


Pris og tilgængelighed


Priserne er ikke oplyst.


Kontakt distributøren medlyd på tlf. 70 25 30 09 for nærmeste forhandler.


 


Kilde: medlyd

Annonce:
Forrige artikelB&O fylder 85 år i dag
Næste artikelTEST: Sonos PLAY:5
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.