Forside Nyheder

Indbrud hos Neverboot


 


Frækt indbrud hos Neverboot.


Kunder der i perioden den 1. november til 15. november, har indleveret udstyr til reperation kan være ramt af et omfattende indbrud, der skete hos service forhandleren Neverboot på Amager.


“Vi har både fået stjålet PC’er, Mac’er og nogle PS3’ere. Ligesom der er forsvundet nogle Gigabyte bundkort, Kingston RAM og WD Diske, men vi har endnu ikke det fulde overblik.” udtaler Kasper Nielsen, der er partner hos Neverboot til recordere.dk


“Men den største frustration er ikke tabet af hardwaren, men det faktum at mange kunders data kan være gået tabt, og derfor er vi allerede nu gået igang med at tyverisikre butikken yderligere, så det ikke gentager sig”, slutter Kasper.


 


Advarsel


Recordere har derfor lovet Neverboot.dk, at advare vores brugere imod følgende.


Får du i den kommende periode tilbud billige Mac eller PC’ere, så sørg for at få gyldig kvittering for lovligt køb. Det samme gør sig gældende på bundkort, RAM og WD harddiske,


Du kan kontakte neverboot.dk


Brigadevej 18
2300 København S
Tlf: +45 3296 1330


Hvis du har varer til reparation i ovenstående periode, eller er blevet tilbudt mistænkeligt udstyr.


 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Sonos PLAY:5
Næste artikelJuleindkøb via mobilen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.