Forside Nyheder

Kommer iPad 2 inden jul?


Mon iPad 2 vil tage sig sådan her ud? Vi tvivler?  (Billede fra Gizchina.com)


 


iPad 2


Den næste udgave af Apples berøringsfølsomme gadget allerede på vej, skriver flere medier. Måske endda inden jul.Apples iPad er ikke engang til salg i Danmark endnu via de officielle kanaler, men det skal ikke forhindre os i at skrive om den næste udgave af den berøringsfølsomme gadget.


Der bliver nemlig snakket mere og mere i krogende om den utvivlsomt kommende iPad 2. Spørgsmålet er bare, hvad den vil kunne, hvordan den vil se ud og hvornår den kommer. Du ved, alt det spændende stads.


 


Frontkamera og MiniUSB


Bloomberg  forventer, at iPad 2 kommer til juni og vil være tyndere, have indbygget kamera til FaceTime og endda et MiniUSB-stik ud over Apples egen 30-bens stik.


Barrons skriver, at den næste iPad også får et 5-megapixel kamera på bagsiden ud over et VGA-kamera på videochat til fronten. Spørgsmålet er dog om det egentlig giver mening. Kameraet på Samsung Galaxy Tab er mere end besværligt at bruge, og det bliver nok ikke nemmere med den 9,7-tommer store skærm på iPad.


 


Samme konstruktion som iPhone 4?


Gizchina.com har disse spændende fotos af, hvad der potentielt kunne ligne en iPad 2 med et design, der minder om iPhone 4. Her har iPad også en bagside af glas, men som bloggeren påpeger, så giver det ikke mening at bruge samme konstruktion til en enhed så stor som iPad – det er simpelthen for skrøbeligt. I stedet vil vi antageligvis se samme udvikling hos iPad som iPod har været igennem. Hver eneste nye model vil være tyndere og lettere end forgængerne.


Gizchina.com forventer, at iPad 2 bliver lanceret tidligt næste år. Den oprindelige iPad blev præsenteret for omverdenen slutningen af januar, men kunne først købes i USA i løbet af april. Skal vi følge Apples lanceringsstrategi for iPod og iPhone, så kommer iPad 2 ikke ud på butikshylderne før i løbet af foråret.


 


Ny model med programmerbart SIM-kort


Det engelske gadgetmagasin, T3.com, skriver dog noget overraskende, at vi måske allerede vil se en ny udgave af iPad inden jul. Gutterne har snakket med kilder i den britiske telebranche, der fortæller, at Apple kommer ud med en iPad med indbygget programmerbart SIM-kort. Ideen er angiveligt at få større kontrol over iPad og skubbe mobiloperatørerne til side, så der ikke er behov for deres SIM-kort.


Der er en historie ude om, at Apple havde samme planer for iPhone, men at reaktionen fra de europæiske teleselskaber var så negativ, at projektet blev droppet.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.