Forside * Nyheder

Konkurrence: Vinderen er fundet…


 


Kasper blev den heldige vinder.


Med mere end 29.000 besvarelser i vores store Panasonic VT20 konkurrence, var det med stor glæde at recordere.dk i dag kunne trække vinderen.


Vinder blev Kasper Mohn fra København, der blev noget overrasket da recordere.dk ringede op for at fortælle om hans nyvundne status som Pansonic VT20 ejer. Vi havde sendt ham en email forinden, som endnu ikke var besvaret, men da vi fandt hans telefonnummer via google valgte vi også at ringe ham op.


Og han blev noget overrasket over den opringning:


“Hold da kæft, jeg har aldrig vundet noget før”  var den umiddelbare reaktion fra den lykkelige vinder, der benyttede lejligheden til at takke recordere.dk for en god side som han bruger meget.


 


Tak til de mange deltagere


Interessen for at vinde det prisbelønnede 3D TV var enorm, og Recordere.dk og Panasonic vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange deltagere.


 


Præmiesponsor 


Omtale


Flatpanels.dk skrev i deres anmeldelse:


“VT20 er det bedste Panasonic Tv nogensinde og i sandhed et virkelig lækkert Tv. Det gengiver imponerende HD billedkvalitet og har generelt overbevisende billedkarakteristika.”


og i en senere sammenligning med andre 3D TV skrev de:


“Panasonic VT20 forbliver vores 3D reference TV”


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.