Forside * Nyheder

Microsoft vil også have en TV box


 Google translation into English (or other languages)


 


Microsoft TV


Google TV, Apple TV og måske snart også Microsoft TV, og Microsoft har en trumf i ærmet.


Microsoft har ikke tænkt sig at se passivt til, mens rivaler som Google, Apple og Netflix (USA) løber med markedet for indhold på TV.


Kilder fortæller til nyhedsbureauet Reuters at Microsoft er i dialog med TV netværk i USA, om at levere indhold til XBox 360. Dette for senere at kunne tage kampen op om TV markedet.


Udover indhold skal der også kunne leveres forskellige interaktive tjenester på skærmen, som eksempelvis at chatte med familie og venner mens man ser TV.


 


Skift kanal med en håndbevægelse


Microsoft har en trumf i ærmet i krigen om fremtidens TV bokse. Det er Kinect, systemet der er udviklet til advanceret styring af spil, hvor kroppens bevægelser og fagter læses og oversættes til spillets figurer og bevægelse.


Folk der har set tidlige demonstrationer af TV styret af Kinect, fortæller om hvordan man skifter TV kanal blot med en håndbevægelse, og med forskellige fagter styrer afspilning, spoling og stop af optagelserne. Eller blot taler til TV’et: “Skift til ESPN” og så vises den kanal.


Alt dette er dog endnu fremtidsvisioner. Microsoft TV vil næppe være klar som produkt før tidligst om et år, fortæller kilder til Reuters.


Microsoft selv har ingen kommentarer til projektet.


 Kinect bruges styring via kropsbevægelser af XBox spil. Næste skridt er måske styring af TV seeningen.


Kilde: Reuters

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.