Forside Nyheder

Nu kommer TiVo til Danmark

 


Det amerikanske TiVo system kommer nu til Danmark for kunder hos Canal Digital


I USA er det 11 år gamle TiVo system blevet indbegrebet af TV-optagelser. Det er så kendt at man selv i TV-serier og film møder udtryk som “Lets TiVo it”, når de mener optage det.


Canal Digital har indgået aftale med amerikanske TiVo om levering af tjenester til avancerede dekodere med optagefunktion. Canal Digital får i en periode eksklusivrettigheder til dekodere med TiVo-tjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland.


TiVo var de første til at lancere dekodere med PVR-funktion (Personal Video Recording) og er verdensledende inden for brugervenlighed, hvor seerne nemt kan navigere mellem almindeligt TV-indhold og indhold leveret via web til TV-apparatet.


TiVo gør det også muligt for seerne at finde og indspille programmer, som matcher deres interesser efter titel, skuespiller, instruktør, kategori eller søgeord. TiVo-løsningen har også en række funktioner, der med fordel kan benyttes til deling af indhold på et hjemmenetværk.


 


Kilde: Canal Digital

Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Samsung Google TV
Næste artikelPanasonic klar med 103″ 3D-monster til stuen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.