Forside Produkter HiFi & Surround

Ny CD afspiller/DAC fra Audiolab


 


Ny Audiolab serie


Audiolab 8200 serien erstattter 8000 serien med flere nye modeller de kommende måneder


Audiolabs 8000 serie er en af de mest succesfulde serier i de sidste næsten 30 år i hifi verdenen. Etableret i 1983, fik Audiolab lynhurtigt et ry for at lave fremragende forstærkere til fornuftige penge, og 8000 serien blev en international bestseller.


I løbet af de kommende måneder lancerer Audiolab afløserne, i form af den nye 8200 serie.


Den nye serie bibeholder de fysiske mål i forhold til 8000 serien. Men på finish siden er der sket store fremskridt, hele det mekaniske layout er forbedret, med kraftigere kabinetter der bedre modstår vibrationer. Samtidig er knapper og metal finish rykket en klasse eller to op.


 


CD 8200


Første nye bliver CD afspilleren 8200CD. CD afspiller er nok egenligt en forkert betegnelse, for udover at kunne afspille CD plader, har 8200CD en yderst avanceret indbygget DAC og fjernbetjening, der muliggør kommunikation med blandt andet Windows Mediaplayer og Itunes fra PC og MAC. Dette er implementeret så smart, at man ikke skal bruge en dedikeret driver, for at få det til at fungere.


8200CD indeholder en avanceret ESS Sabre 32-Bit DAC der kan håndtere data op til 24-bit/96kHz via USB, samtidig med at opløsningen udlæses på 8200CDs display.


  


USB linket er lavet asynkront, så det er 8200CDs master clock der styrer datastrømmen, i stedet for den tilsluttede computer, for at minimere jitter.


Man kan selv vælge filter karakteristik på 8200CD, der har 4 forskellige filtre; ?optimal spectrum? der giver fremragende målinger, ?slow roll off? der giver en mere letflydende lyd, ?fast roll off? der giver en mere sprød lyd og ?optimal transient? der giver bedre timing og rytme. Fremadrettet vil filtrene kunne opgraderes gennem download og installation gennem USB stikket.


8200CD har intet mindre end 4 digitale inputs og en højkvalitets direkte koblet klasse A hovedtelefon udgang. Udover selvfølgelig at have standard RCA udgange, har 8200CD balancerede XLR udgange, selvfølgelig drevet af et højkvalitets klasse A forstærkertrin.


Prisen bliver kr. 6.995,-


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.