Forside Nyheder

Nye mini videokameraer fra Cisco

  


Flip


Cisco annoncerer i dag den nye generation af “shoot and share” videokameraerne Flip UltraHD og Flip MinoHD.


De nye Flip Video-modeller har fået nyt design, forbedret HD-videokvalitet og flere muligheder for at dele videoerne med softwaren FlipShare, som er præ-installeret. 


De har fået billedstabilisator og optager i en opløsning på 720p med 50 billeder i sekundet.


Produkterne kommer med den nye præ-installerede FlipShare-software, som både er til Windows- og Mac-computere, hvilket giver Flip-brugere mulighed for let at organisere, redigere og dele deres videoer.


Udover e-mailfunktionen kan FlipShare nu også bruges til at dele via Facebook, Twitter og YouTube. FlipShare giver også mulighed for at tage et enkelt snap shot-billede fra ens videoer, og Magic Movie-knappen hjælper med at lave en sjov film af flere videoklips, uden at man skal have forstand på redigering.


 


UltraHD


Ud over den forbedrede videokvalitet og den indbyggede billedstabilisator kommer den nye Flip UltraHD (med batteri- og optagelses tid på 2 timer) i et tyndere design, der let passer i en lomme eller taske.


‘Videokameraet er 25% tyndere end den tidligere model og leveres med genopladelig battery-pack, men kan også bruge standard AAA-batterier.


 


MinoHD


Den nye Flip MinoHD kommer i to udgaver (1 time eller 2 timer) men begge er små, elegante og med mere kraft og forbedret HD-videokvalitet.


Ligesom den nye UltraHD, har den nye MinoHD indbygget billedstabilisator og forbedret videokvalitet, så Flip-brugeren kan optage i den bedst mulige kvalitet.


 


Pris og tilgængelighed  • Flip MinoHD (1 time) fås i sølv til en vejledende udsalgspris på kr. 1.395,-
  • Flip MinoHD (2 timer) fås i sort til en vejledende udsalgspris på kr. 1.595,-
  • Flip UltraHD (2 timer) fås i sort til en vejledende udsalgspris på kr. 1.595,-

De nye Flip produkter er tilgængelige på det danske marked fra i dag.


 


Kilde: Cisco pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelBlu-ray status november 2010
Næste artikelBillig tabletcomputer er ikke pengene værd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.