Forside Nyheder

Samsung på vej med ambitiøst Android-monster


Samsungs planlagte Google-mobil med Android 2.3 lokker med nogle seriøst vilde specifikationer.


 


Ny super mobil


Engadget.com har fået fingrene i et par lækkede dokumenter, der viser Samsungs plan for en seriøst vild Android-mobil tidligt næste år.


Der går næsten ikke en dag, hvor vi ikke hører om endnu en vild Android-mobil, men denne sag fra Samsung fik os alligevel til at kigge en ekstra gang. Det amerikanske websted, Engadget.com, har nemlig fået fingrene i et par dokumenter, der viser at koreanerne er på vej med en Android-mobil, der får alle de eksisterende modeller til at blegne i sammenligning.


Den vil angiveligt komme med en 4,3 til 4,5-tommer berøringsfølsom skærm, der bruger en forbedret udgave af Samsungs AMOLED-teknologi. Hjertet vil angiveligt banke med hele 1,2-gigahertz og der vil være understøttelse for Wi-Fi 802.11n og Bluetooth 3.0.


I dokumenterne beskriver Samsung mobilen som en “revolution i design,” og den vil komme med Android-operativsystemet i version 2.3.  Er du endnu ikke imponeret? Hvad så med et otte-megapixel kamera og muligheden for både at optage og afspille video i fuld HD-opløsning?


Lur os om vi ikke ser mobilen på CES 2011-messen, der løber af stablen fra den 6.-9. januar i Las Vegas.


 

Annonce:
Forrige artikelHarddisk-optageren tæt på at dø
Næste artikelViasat On Demand på LG TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.