Forside Nyheder

Spillet GT5 til PS3 udkommer i dag


Billede fra GT5 prologen


 


GT5 klar


Ventetiden er slut. Efter flere udsættelser er Gran Turismo 5 til PlayStation 3 nu på gaden. Det imponerende bilspil – nu også i 3D.


For mange brugere af spillekonsollen PlayStation 3 står bilspillet Gran Turismo som et “must have”. Det man skal have på hylden, og vise frem til venner og familie.


Spillet er nu nået til 5. version, og fans har været holdt hen med flere udsættelser. Men nu er det her, GT5 er officielt i butikkerne i dag. Nogle butikker tyvstartede salget i går, forudbestillingerne er leveret – eller på vej ud med posten.


Med mere end 950 biler, 20 baner og mere end 70 variationer af disse inklusiv alle vejr typer. Det hele udført i en imponerende grafik. Og så kan det også spilles i 3D.


Så har du investeret i 3D TV, eller overvejer det, så kommer dette spil også med den ekstra dimmension. Og netop GT5 ventes at blive et af de spil, som kan hjælpe Sony og andre, med sælge nogle flere 3D TV.


Bliver du træt af at være racerkører, så kommer GT5 også med en manager del hvor du kontrollerer dit eget hold med flere kørere, som skal føres sikkert igennem sæsonen.


Spillet koster 4-500 kr.


Tjek også: Den officielle GT5 hjemmeside


 


Videoer


Uofficiel trailer for GT5 af David Hunter. En video der har høstet stor opmærksomhed.Og sådan tager et løb sig ud i regnvejr: 

Annonce:
Forrige artikelHøjttaler dock til iPad
Næste artikelCanal Digital kabel-tv sat til salg
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.